Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Όταν ένα μωρό και ένα κουνελάκι γίνονται… κολλητοί!

Σκέτη γλύκα!

31 Δεκεμβρίου 2021 15:59
Όταν ένα μωρό και ένα κουνελάκι γίνονται… κολλητοί!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Lindsey Bonnice είναι ένας αξιαγάπητος μπόμπιρας μόλις 3 μηνών που συνυπάρχει άριστα με τον φίλο του, ένα κουνελάκι ονόματι Finn. Η μαμά του δεν χάνει ευκαιρία να τους φωτογραφίζει μαζί στο παιχνίδι και στον ύπνο τους, κάνοντας γνωστή την σχέση τους και στο Instagram.

“Oι δυο τους είναι σχεδόν αυτοκόλλητοι και τόσο αγαπημένοι που δεν αποχωρίζονται λεπτό”, λέει εκείνη και συμπληρώνει: “Ο μικρός αμέσως ήρθε κοντά στο κουνελάκι μας και εκείνο κατάλαβε την αγάπη και την ανταπέδωσε με τον καλύτερο τρόπο. Είναι μεγάλο το δέσιμό τους και αυτό φαίνεται κάθε στιγμή!”.

κουνελάκι μωρό

Κάμερα καταγράφει κρυφά τι κάνει ο σκύλος ενώ το μωρό κοιμάται - Δείτε στο 0:04 και θα πάθετε σοκ

H κίνηση ενός σκύλου, που θεωρείται ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, για ένα μωρό θα σας ζεστάνει την καρδιά, όταν δείτε τι κατέγραψε η κρυφή κάμερα. Ενώ, ένας άνδρας δεν είχε δει τον σκύλο του για 3 ολόκληρα χρόνια! Δείτε εδώ την στιγμή που τον ξανασυναντά.

Το νεογέννητο μωράκι έχει πέσει για ύπνο στον καναπέ πάνω στην κουβερτούλα του. Βλέποντας πως κοιμάται βαθιά, το λαμπραντόρ το σκεπάζει προσεκτικά προκειμένου να μην κρυώσει, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι είναι ο προσωπικός του φύλακας. Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε στο Youtube πριν δύο χρόνια, ωστόσο, μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 9.000.000 προβολές.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share