Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023

Βάζει αλουμινόχαρτο στην άκρη του μολυβιού - Θα τρελαθείτε μόλις δείτε γιατί (video)

Αδιανόητο!

31 Δεκεμβρίου 2021 13:25
Βάζει αλουμινόχαρτο στην άκρη του μολυβιού - Θα τρελαθείτε μόλις δείτε γιατί (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το αλουμινόχαρτο είναι ένα προϊόν που βρίσκεται σ' όλα τα σπίτια. Μπορεί ο βασικός λόγος που το χρησιμοποιούμαι να είναι για το φαγητό, ωστόσο, μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις και σε άλλες δουλειές στο σπίτι ή ακόμα και σε άλλες καθημερινές ασχολίες.

Όπως για παράδειγμα το... κόλπο με το μολύβι. Συγκεκριμένα, αν βάλετε λίγο αλουμινόχαρτο στην άκρη ενός μολυβιού, τότε θα φτιάξετε ένα χειροποίητο «πενάκι» για το smartphone σας ή το τάμπλετ σας.

Μήπως χρησιμοποιείτε αλουμινόχαρτο στο μαγείρεμα; Αν ναι δείτε γιατί πρέπει να το σταματήσετε αμέσως!

Σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν διάφορα υλικά για να ετοιμάσουν το γεύμα τους. Από αλουμινόχαρτο, μέχρι ακριβά μαχαίρια, δεν υπάρχει τέλος στα εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα νοικοκυριό. Το αλουμινόχαρτο είναι ένα απαραίτητο εργαλείο πλέον για κάθε σπίτι. Είναι πολύπλευρο, εύχρηστο και πολύ χρήσιμο, όμως υπάρχουν και κίνδυνοι για την υγεία!

Οι λόγοι για να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το αλουμινόχαρτο

Κακό για τον εγκέφαλο

Το αλουμίνιο είναι ένα βαρύ μέταλλο και έχει συνδεθεί με την νόσο Αλτσχάιμερ. Εάν εκτεθούμε στην τοξίνη αυτή, θα δούμε τη μνήμη και την ισορροπία μας να χειροτερεύει.

Κακό για τα κόκαλα

Αυτό το τοξικό μέταλλο συσσωρεύεται και στα κόκαλα. Συναγωνίζεται το ασβέστιο για χώρο στα κόκαλα και μαντέψτε ποιο από τα δύο νικάει!

Κακό για τα πνευμόνια

Το να το αναπνεύσετε μπορεί να σας δημιουργήσει αναπνευστικά προβλήματα όπως πνευμονική ίνωση. Εάν ψήνετε κρέατα με αλουμινόχαρτο, διακινδυνεύετε τα πνευμόνια σας.

Αλλά πώς μπαίνει στο σώμα μας αυτό το βαρύ μέταλλο; Πίνοντας αναψυκτικό από ένα αλουμινένιο κουτάκι είναι από τις πιο συνηθισμένες πηγές, αλλά για κάποιο λόγο δεν φαίνεται να είναι πρόθυμοι να αλλάξουν την συσκευασία του.

Τρώγοντας κομμάτια αλουμινόχαρτου

Κανείς δεν τρώει με τη θέλησή του αλουμινόχαρτο, εκτός εάν γίνει κατά λάθος. Ωστόσο, αυτό ακριβώς κάνουμε όταν μαγειρεύουμε κάτι σε αλουμινόχαρτο σε υψηλές θερμοκρασίες. Τα κατάλοιπα που μένουν στο φαγητό είναι τόσο μικρά που δεν το καταλαβαίνουμε καν πως είναι εκεί.

Χημική έκπλυση

Ειδικά εάν μαγειρεύετε με λεμόνι ή άλλες όξινες τροφές, τα κατάλοιπα που μένουν είναι πολύ περισσότερο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share