Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν το λες και... τύχη βουνό: Μετέδωσε κατά λάθος live την ώρα του σ@ξ με τον άντρα της - Το είδε και ο πατέρας της

«Έκλαιγα συνέχεια για μία εβδομάδα»

30 Δεκεμβρίου 2021 19:28
Δεν το λες και... τύχη βουνό: Μετέδωσε κατά λάθος live την ώρα του σ@ξ με τον άντρα της - Το είδε και ο πατέρας της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια γυναίκα από το Μισισιπή των ΗΠΑ λέει πως «έκλαιγε για μία εβδομάδα» όταν κατά λάθος μετέδωσε ζωντανά στο Facebook, την ώρα που έκανε σεξ με τον άνδρα της -και την είδε μέχρι και ο πατέρας της.

Η γυναίκα μίλησε για το ατυχές συμβάν σε ένα βίντεο που ανέβασε, αποκαλύπτοντας ότι δεκάδες φίλοι της στο Facebook συντονίστηκαν για να παρακολουθήσουν την πικάντικη μετάδοσή της – συμπεριλαμβανομένου του πατέρα της.

Σεξ μακροχρόνια σχέση: Αλήθειες για το σεξ σε μακροχρόνιες σχέσεις και γιατί μειώνεται

«Θυμάμαι πέρυσι μια φορά, όταν κατά λάθος ανέβασα livestreaming στο Facebook την ώρα που έκανα σεξ και το είδαν 46 άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα μου» έγραψε η γυναίκα στο βίντεό της.

σεξ-καταλαθοσ-μετεδωσε

«Έκλαιγα συνέχεια για μία εβδομάδα». «Νόμιζα ότι η ζωή μου είχε τελειώσει, εξομολογήθηκε συνεχίζοντας: «Ο σύζυγός μου εξακολουθεί να πιστεύει ότι ήταν πολύ αστείο».

Πώς ακριβώς συνέβη

Η γυναίκα εξήγησε ότι χάζευε στο Facebook, όταν ο άνδρας της άρχισε να την χαϊδεύει. «Άφησα το τηλέφωνό μου κάτω χωρίς να το κλειδώσω και άγνωστο πώς, πατήθηκε το κουμπί της ζωντανής μετάδοσης» θυμάται. «Η καλύτερή μου φίλη, μου τηλεφωνούσε για να με ενημερώσει για το τι συνέβαινε. Ωστόσο, η γυναίκα είχε παρασυρθεί τόσο πολύ από τη στιγμή που αγνόησε τις κλήσεις της και συνέχισε να κάνει σεξ.

Την είδε και ο πατέρας της, αλλά ευτυχώς βγήκε αμέσως μόλις κατάλαβε τι συνέβαινε

Προς μεγάλη της έκπληξη, ο πατέρας έκανε κλικ στη ζωντανή μετάδοση, αλλά βγήκε μόλις συνειδητοποίησε τι συνέβαινε. Ευτυχώς, πάντως, το τηλέφωνο της γυναίκας δεν μετέδωσε σεξουαλικές σκηνές, αλλά οι αναστεναγμοί του ζευγαριού ακούγονταν δυνατά και καθαρά. Όπως λέει η γυναίκα για τον πατέρα της: «Όταν κατάλαβε τι συνέβαινε, βγήκε αμέσως και συμπεριφέρθηκε σαν να μην συνέβη ποτέ – εκτός από μία φορά που έκανε ένα αστείο γι’ αυτό».

Πηγή: pronews.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share