Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τι θα συμβεί αν ρίξετε χλωρίνη σε ένα ποτήρι κόκα κόλα;

Απίστευτο!

30 Δεκεμβρίου 2021 16:58
Τι θα συμβεί αν ρίξετε χλωρίνη σε ένα ποτήρι κόκα κόλα;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτό δεν το περίμενε κανένας! Ο πασίγνωστος youtuber Crazy Russian Hacker επιχείρησε να ανακατέψει χλωρίνη με το διάσημο αναψυκτικό και το αποτέλεσμα… έκανε πολύ γρήγορα το γύρο του διαδικτύου.

Και με το δίκιο του βέβαια γιατί το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Οι περισσότεροι θα περίμεναν να γίνει κάποια έκρηξη, ωστόσο τίποτα τέτοιο δεν συμβαίνει. Η τελική εικόνα είναι το απόλυτο δείγμα για να κατανοήσουμε το πόσο ισχυρή είναι η χλωρίνη.

Αυτό είναι το βασικό λάθος που κάνουμε όταν καθαρίζουμε το σπίτι

Είτε έχεις μια μικρή μανία με την καθαριότητα είτε όχι, υπάρχουν μερικά tips και βήματα που ακολουθείς κάθε φορά για να καθαρίσεις τον χώρο σου. Ποίο είναι όμως το βασικό λάθος που κάνουμε όλοι και μας στερεί χρόνο αλλά και αποτέλεσμα.

Έπεσε χλωρίνη στα ρούχα σας; Έτσι θα τα σώσετε

Αυτό είναι το no1 λάθος

Το λάθος γίνεται όταν θέλεις να καθαρίσεις τις επιφάνειες και να σκοτώσεις τα μικρόβια και να διώξεις τη σκόνη. Πού είναι το κακό; Ο χρόνος!

Ο χρόνος που αφιερώνεις στο να καθαρίσεις τις επιφάνειες. Συγκεκριμένα, συνήθως ψεκάζουμε την επιφάνεια και μετά καθαρίζουμε κατευθείαν με ένα πανί ή χαρτί κουζίνας. Και σε χρόνο dt θεωρείς πως έχεις τελειώσει.

Ωστόσο, όταν βάζεις το καθαριστικό πάνω σε μια επιφάνεια θα πρέπει να περιμένεις μερικά λεπτά ώστε να σκοτώσει όλα τα βακτήρια που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο. Αν δεν περιμένεις αρκετά τότε δεν κάνεις τη δουλειά που θα έπρεπε και δεν έχει κανένα αποτέλεσμα.

Ουσιαστικά απλώς απομακρύνεις τη σκόνη κι άλλα σκουπιδάκια αλλά όχι τα κομμάτια που μπορεί πραγματικά να σε αρρωστήσουν.

Συνήθως τα περισσότερα προϊόντα αναγράφουν πόσο χρόνο πρέπει να περιμένεις μέχρι να ξεκινήσεις να σκουπίζεις το προϊόν. Συγκεκριμένα, στις οδηγίες ή σε άλλο σημείο αναφέρει πόσα λεπτά χρειάζεται για να δράσει και να σκοτώσει όλα τα βακτήρια. Και μερικές φορές είναι περισσότερο από όσο νομίζεις. Ορισμένα απαιτούν απλώς τρία λεπτά κι άλλα μέχρι και δέκα λεπτά.

Αν το καθαρίσεις πριν το συγκεκριμένο χρόνο τότε απλά μειώνεις την απολυμαντική του δύναμη.

H λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι απλή: Διάβασε απλά τις οδηγίες και ακολούθησέ τες κατά γράμμα! Μπορεί να σου πάρει λίγο χρόνο παραπάνω αλλά θα διώξεις όλα τα επικίνδυνα βακτήρια στην κουζίνα, στο μπάνιο και σε διάφορους άλλους χώρους του σπιτιού.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share