Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αδέσποτος σκύλος μπήκε σε λεωφορείο και όταν τελείωσε το δρομολόγιο δεν ήθελε να κατέβει - Ο λόγος θα σας συγκινήσει (Βίντεο)

Απίστευτο!

28 Δεκεμβρίου 2021 17:12
Αδέσποτος σκύλος μπήκε σε λεωφορείο και όταν τελείωσε το δρομολόγιο δεν ήθελε να κατέβει - Ο λόγος θα σας συγκινήσει (Βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας αδέσποτος σκύλος στη Χιλή, επιβιβάστηκε σε ένα λεωφορείο κατά τη διάρκεια μιας ξενάγησης και έμεινε ξαπλωμένος στα καθίσματα μέχρι το τέλος της διαδρομής. Με την ευκαιρία δες εδώ τον αδέσποτο σκύλο που έκλαιγε από χαρά.

Αν και το ταξίδι τελείωσε, ο οδηγός αποφάσισε ότι ο σκύλος έπρεπε να μείνει μέσα και να κοιμηθεί σε ζεστό σημείο.

«Θα τον αφήσω εδώ πάνω να κοιμηθεί», είπε ο οδηγός του λεωφορείου όταν παρατήρησε τον τελευταίο του επιβάτη.

Πήρε την απόφαση, αφού παρατήρησε ότι έξω έκανε πολύ κρύο και ο σκύλος κρύωνε.

Μέσω ενός λογαριασμού TikTok που ανεβάζει συναισθηματικά βίντεο που αξίζει να μοιραστούν, ανέβασαν αυτή την αξιολάτρευτη στιγμή που ο οδηγός αποφασίζει ότι το σκυλάκι μπορεί να μείνει στο λεωφορείο του παρόλο που η περιοδεία είχε τελειώσει.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο άνδρας του οποίου η ταυτότητα δεν είναι γνωστή ξεκίνησε λέγοντας: «Μόλις πάρκαρα και ένα σκυλάκι ανέβηκε πίσω από έναν άντρα. Νόμιζα ότι ήταν δικό του, αλλά ορίστε», καθώς κατέβηκα από τη θέση του οδηγού και κατευθύνθηκα στο πίσω μέρος του λεωφορείου είδα τον τελευταίο μου επιβάτη.

«Κάθεται, ξεκουράζεται. Δεν ήθελα να τον κατεβάσω γιατί πρέπει να κρυώνει, κοιμόταν» , πρόσθεσε ο καλός άνθρωπος που του έδωσε λίγα χάδια ενώ ανέλυε την κατάσταση αυτού του περίεργου μέλους του πληρώματος.

«Το μοιράζομαι μαζί σας γιατί μου αρέσουν τα ζώα, δεν πρόκειται να τον κατεβάσω. Δεν με νοιάζει τι πιστεύει ο κόσμος, που λέει ότι το κάθισμα θα λερωθεί γιατί υπάρχουν άνθρωποι που μπαίνουν σε αυτή τη διαδρομή και κάνουν περισσότερα», είπε κατηγορηματικά ο άνδρας καθώς έβλεπε το κουτάβι να ξαπλώνει και να ξεκουράζεται στο λεωφορείο του.

Το συγκινητικό βίντεο

Τυφλός σκύλος βρίσκει την όραση του και η χαρά του δεν περιγράφεται (Βίντεο)

H Χέιζελ, είναι μία χαριτωμένη σκυλίτσα, που πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της χωρίς να βλέπει, ωστόσο μία επέμβαση της άλλαξε τη ζωή. Με την ευκαιρία δες εδώ τον αδέσποτο σκύλο που έκλαιγε από χαρά.

Το αξιολάτρευτο Pitbull, έπρεπε να προσανατολιστεί στηριζόμενο στη μυρωδιά, την ακοή και το άγγιγμά. Ήταν, πράγματι, εντελώς τυφλή, η Χείζελ.

Επομένως, οι πιθανότητές της να βρει σπίτι ήταν σχεδόν μηδενικές, αλλά πολλοί άνθρωποι πίστεψαν σε αυτήν και η ιατρική έκανε θαύματα.

Η οικογένεια που την φρόντισε αρχικά

Αρχικά ανατέθηκε σε μια ανάδοχη οικογένεια, αυτή της Έλλης και της Σαμάνθα. Το ζευγάρι έβαλε τα δυνατά του για να βοηθήσει τη Χέιζελ να σταθεί στα πόδια της και να νιώσει σίγουρη για το νέο της περιβάλλον. Τακτοποίησαν το σπίτι για να το κάνουν πιο ασφαλές και να της παρέχουν όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς των επίπλων.

Στην αρχή ήταν πολύ φοβισμένη και χαμένη. Ωστόσο, σταδιακά ξεθάρρεψε. Κουνούσε την ουρά της και άρχισε να παίζει με τα παιχνίδια της, πράγματα που δεν είχε ξανακάνει. Η Έλλη και η Σαμάνθα της έμαθαν επίσης να υπακούει στα φωνητικά σήματα. Για παράδειγμα, όταν έβλεπαν ότι κατευθυνόταν προς κάτι επικίνδυνο, της έλεγαν «όχι» για να σταματήσει.

Ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή

Η Χέιζελ ήταν έτοιμη να υιοθετηθεί. Έτσι μπήκε στην οικογένεια της Άλισον και του Πιτ, οι οποίοι την ερωτεύτηκαν όταν ανακάλυψαν την ιστορία της μέσω του συλλόγου Mr. Bones & Co.

Ενώ η οργάνωση αναζητούσε οικογένεια για το σκυλί, ο σκύλος επρόκειτο να υποβληθεί σε επέμβαση για να αποκαταστήσει την όρασή της. Η Άλισον και ο Πιτ ήταν ευτυχείς που ήταν προνομιούχοι μάρτυρες αυτής της διπλής μεγάλης αλλαγής στη ζωή της Χέιζελ

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε και, για πρώτη φορά στη ζωή της, η Χέιζελ μπόρεσε να δει τον κόσμο γύρω της. Την ενθουσίαζαν όλα όσα ανακάλυψε, ακόμη και τα πιο απλά πράγματα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share