Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκυλάκια παριστάνουν τον Άγιο Βασίλη και τρελαίνουν το διαδίκτυο (Βίντεο)

Είναι αξιολάτρευτα!

24 Δεκεμβρίου 2021 11:45
Σκυλάκια παριστάνουν τον Άγιο Βασίλη και τρελαίνουν το διαδίκτυο (Βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και το γιορτινό κλίμα είναι στα καλύτερά του. Μάλιστα, τα γιορτινά τους φοράνε ακόμα και μερικά κατοικίδια και είναι πραγματικά αξιολάτρευτα. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για το κουτάβι που έφαγε όλες τις σοκολάτες χριστουγεννιάτικου ημερολογίου και σώθηκε από θαύμα.

Τα σκυλάκια Bom & Bow ντύθηκαν Άγιος Βασίλης και το βίντεο που αναρτήθηκε στο You Tube μόλις προχθεές, έχει πάρει ήδη 6.290 προβολές.

Στη συνέχεια ανοίγουν τα δώρα τους, με τα οποία ξετρελαίνονται.

Είναι πραγματικά τόσο χαριτωμένα.

Συγκλονιστικό: Σκύλοι ήρωες σώζουν ζωές και συγκινούν (Βίντεο)

Υπάρχουν σκυλιά ήρωες; Είναι αλήθεια ότι οι τετράποδοι φίλοι μας, μπορούν να σώσουν την ζωή ενός ανθρώπου. Πιστεύω ότι, οι περισσότεροι από εσάς θα απαντήσετε θετικά στην ερώτηση, γιατί οι ηρωικές πράξεις των σκύλων είναι πλέον πολύ γνωστές. Με την ευκαιρία δες εδώ τον σκύλο που οδηγεί.

Αυτά τα εξαιρετικά πλάσματα, έχουν τη δυνατότητα, εκτός όλων των άλλων θετικών που προσφέρουν στην καθημερινότητα ενός ανθρώπου, να του σώσουν και τη ζωή.

Οι σκύλοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να προστατέψουν τους ιδιοκτήτες του.

Είναι πραγματικοί ήρωες και συγκινούν!

Το παρακάτω βίντεο είναι ακόμα μία απόδειξη για το πόσο γενναίοι είναι οι τετράποδοι φίλοι μας και για το πόσο ικανοί είναι να προσφέρουν για ακόμα μία φορά χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων.

Αυτός ο σκύλος αποφάσισε να τραγουδήσει και δεν μπορούμε να κρατηθούμε από τα γέλια (Βίντεο)

Έχεις δει ποτέ σκύλο να τραγουδάει; Κι΄ όμως, ένας σκύλος, ονόματι Buddy Mercury, ξεπερνάει κάθε προηγούμενο και προσπαθεί να παίξει πιάνο και να τραγουδήσει. Με την ευκαιρία δείτε εδώ τον σκύλο που κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού.

Φαίνεται ότι είναι πολύ έξυπνος σκύλος με καλλιτεχνική φλέβα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share