Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Zευγάρι με σύνδρομο Down αποδεικνύει ότι η αληθινή αγάπη είναι ανίκητη

Μάθημα ζωής!

20 Δεκεμβρίου 2021 10:13
Zευγάρι με σύνδρομο Down αποδεικνύει ότι η αληθινή αγάπη είναι ανίκητη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αγάπη δεν έχει όρια και η αληθινή αγάπη υπερνικά κάθε εμπόδιο και κάθε αρνητικό σχόλιο. Ένα ζευγάρι με σύνδρομο down, για το οποίο πολλοί πίστευαν ότι δεν έπρεπε να παντρευτεί, αποδεικνύει ότι η αγάπη είναι ανίκητη, αφού μετά από 25 χρόνια γάμου είναι μαζί και ευτυχισμένη.

Κατάφεραν αυτό που πολλοί δεν πίστευαν, τους "έβαλαν" τα γυαλιά και έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα σε όλο τον κόσμο. Η αγάπη τα νικά όλα! Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για το ζευγάρι που ήταν γραφτό να είναι μαζί.

Ας πάρουμε την ιστορία από την αρχή...

Ο Πολ και η Κρις, ένα ζευγάρι με σύνδρομο down, ήρθαν αντιμέτωποι με τα σχόλια αρκετών ανθρώπων, οι οποίοι πίστευαν ότι ότι αυτό το ζευγάρι δεν έπρεπε να παντρευτεί, γιατί δεν έχει τη συναισθηματική ωριμότητα για κάτι τέτοιο.

Η Κρις, η οποία ως κοπέλα συνήθιζε να κόβει φωτογραφίες γάμου από περιοδικά και να τις κολλάει στον τοίχο της, ήξερε όμως, καλύτερα: «Κοίταξα στα μάτια του και είδα το μέλλον μου», λέει η Κρις για την πρώτη φορά που συναντήθηκαν σε ένα πάρτι πριν από 30 χρόνια.

Ο δύσκολος αποχωρισμός

Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια πέρασαν αρκετές δυσκολίες με την πιο πρόσφατη τον περασμένο μήνα. Η φετινή Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι η πρώτη που δεν τους βρήκε μαζί. Ο 54χρονος Πολ αντιμετωπίζει άνοια σε πρώιμο στάδιο, μια ασθένεια που πλήττει πολλούς στην κατάστασή του σε σχετικά νεαρή ηλικία.

Πριν από αρκετούς μήνες, μεταφέρθηκε σε κλινική με εντατική νοσηλευτική φροντίδα. «Όταν μου το είπαν, άρχισα να κλαίω», δήλωσε η Κρις, η οποία ζει ακόμα στο άνετο διαμέρισμα τους στη Νέα Υόρκη. «Είναι η ζωή μου. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εκείνον».

Η οικογένειά τους προσπάθησε πολύ σκληρά για να τους κρατήσει μαζί. Πιστεύουν ότι η Κρις και ο Πολ αξίζουν την ευκαιρία να πάρουν τις ίδιες αποφάσεις με οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι όταν ο ένας σύντροφος αντιμετωπίζει άνοια.

Μία αγάπη χωρίς όρια

Το ζευγάρι απογοητεύτηκε αλλά δεν έχασε την ελπίδα του. Η Κρις επισκέπτεται τον Πολ τακτικά και περνούν μαζί τα Σαββατοκύριακα. «Έχουν μια άνευ όρων αγάπη. Ο ένας συμπληρώνει πλήρως τον άλλον», λένε οι συγγενείς τους.

Η συνεχής προσπάθεια να κρατηθούν μαζί υπενθυμίζει στη μητέρα του Πολ, όλα τα εμπόδια που έχει ξεπεράσει ο γιος της. Θυμάται ότι μερικοί γιατροί της είπαν «να μην περιμένει πολλά» όταν γεννήθηκε ο γιος της. Αντ’ αυτού, μεγάλωσε και έζησε μια ευτυχισμένη ζωή που περιλάμβανε έναν γάμο που κράτησε ένα τέταρτο του αιώνα!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share