Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Διπλώνει ένα κομμάτι αλουμινόχαρτου στη μέση - Λίγο πιο μετά δημιουργεί κάτι εντυπωσιακό!

Δείτε το βίντεο

18 Δεκεμβρίου 2021 14:37
Διπλώνει ένα κομμάτι αλουμινόχαρτου στη μέση - Λίγο πιο μετά δημιουργεί κάτι εντυπωσιακό!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Dave Hax είναι ο ίδιος άνθρωπος που μας έδειξε πως μπορούμε να φτιάξουμε ένα ψωμί σε σχήμα αστεριού με γέμιση Nuttela, τώρα μας δείχνει τι μπορεί να φτιάξει κανείς διπλώνοντας ένα κομμάτι αλουμινόχαρτου στη μέση.

Σε αυτό το εύκολο και γρήγορο βίντεο θα μάθετε πως μπορείτε να δημιουργήσετε ένα Χριστουγεννιάτικο αστέρι για να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Ο Dave χρησιμοποιεί ένα αλουμινόχαρτο που είναι διακοσμημένο με αξιολάτρευτα αστέρια. Πιστεύω ότι με αυτόν τον τρόπο θα έχετε ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα αλλά μπορείτε να το φτιάξετε με ένα οπουδήποτε χαρτί.

Είναι μια διασκεδαστική διαδικασία για μικρούς και μεγάλους. Τεχνικά δεν χαρακτηρίζεται σαν origami γιατί θα χρησιμοποιήσουμε ψαλίδι και κόλα.

Πώς το αλουμινόχαρτο μπορεί να λευκάνει τα δόντια σας σε 1 ώρα!

Έχετε ποτέ ακούσει για τη λεύκανση δοντιών με αλουμινόχαρτο; Ξέρουμε ότι οι περισσότεροι από εσάς θα πουν όχι, αλλά είναι αλήθεια και πρόκειται για μια πολύ απλή διαδικασία.

Για να φτιάξετε αυτή τη σπιτική συνταγή λεύκανσης των δοντιών θα χρειαστείτε αλουμινόχαρτο, μαγειρική σόδα και οδοντόκρεμα μαζί.

αλουμινόχαρτο δόντια λεύκανση

Πάνω σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο θα απλώσετε μια πάστα από μαγειρική σόδα και απλή οδοντόκρεμα. Θα καλύψετε τα δόντια σας με το αλουμινόχαρτο και θα το αφήσετε να δράσει για 1 ώρα.

Τέλος, θα τα βουρτσίσετε κανονικά. Τα αποτελέσματα θα σας εντυπωσιάσουν!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share