Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άναψε «φωτιές» η εκρηκτική νύφη! Το twerking με το στρινγκ που τρέλανε γαμπρό και καλεσμένους (Video)

Ένας εκκεντρικός γάμος στη Φλόριντα που έγινε viral

18 Δεκεμβρίου 2021 07:32
Άναψε «φωτιές» η εκρηκτική νύφη! Το twerking με το στρινγκ που τρέλανε γαμπρό και καλεσμένους (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί οι περισσότερες νύφες να πετούν την ανθοδέσμη την ημέρα του γάμου τους, τηρώντας την παράδοση που ισχύει σε πολλά μέρη του κόσμου, όμως μια Αμερικανίδα νεόνυμφη επέλεξε να πετάξει (σχεδόν) όλα της τα ρούχα, μάλλον θέλοντας να δείξει στον γαμπρό πόσο τυχερός είναι. Ενώ, ένας γαμπρός μόλις είδε το πρόσωπο της νύφης της ζήτησε να χωρίσουν! Μόλις την δείτε από μπροστά θα «καταλάβετε» γιατί το έκανε.

Το βίντεο με τον έξαλλο και προκλητικό twerking μιας νύφης από τη Φλόριντα έγινε viral στο διαδίκτυο προκαλώντας θύελλα σχολίων στα social media, με ορισμένους να δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι επρόκειτο για πραγματικό γάμο, κι όχι για κάποιο παράξενο event σε στριπτιζάδικο.

Στα κλιπ που δημοσίευσαν καλεσμένοι της γαμήλιας δεξίωσης η Ροσέλ (όπως είναι γνωστή διαδικτυακά η νύφη, σύμφωνα με τη New York Post) εμφανίζεται να φοράει ένα φόρεμα με ελάχιστο ύφασμα, που είναι τελείως ανοιχτό στο πίσω μέρος. Η πίσω όψη της χυμώδους γυναίκας καλύπτεται μόνο από ένα γυαλιστερό στρίνγκ, μια εμφάνιση που σίγουρα δεν είναι αυτό που έχουμε συνηθίσει σε γάμους, ακόμα και αρκετά «προχωρημένων» ζευγαριών.

Δεν είναι όμως μόνο το εκκεντρικό look της νύφης αυτό που προκάλεσε τον «κακό χαμό» στο Twitter. Με συνοδεία των παρανύφων, η εντυπωσιακή Ροσέλ προσέφερε στον γαμπρό έναν χορό που θα του μείνει αξέχαστος. Όχι, δεν τον σήκωσε να χορέψουν μαζί ένα ρομαντικό κομμάτι, αλλά αντίθετα τον έβαλε να καθίσει και χόρεψε πάνω του αισθησιακά, σε ένα γαμήλιο… lap dance που συζητήθηκε αρκετά.

«Αυτή είναι η νύφη;» ρωτάει αποσβολωμένος ένας χρήστης του Twitter βλέποντας πλάνα με τη Ροσέλ να κάθεται ημίγυμνη πάνω στον γαμπρό και να κάνει twerking μπροστά του, στο πλαίσιο της τολμηρής της χορογραφίας.

Σύμφωνα με τη New York Post, τα σχόλια των χρηστών στο Twitter για τον γάμο της Ροσέλ ήταν διχασμένα, με άλλους να επικροτούν τη γυναίκα που είναι ο εαυτός της και φέρεται όπως επιθυμεί στον γάμο της, και άλλους να την επικρίνουν, χαρακτηρίζοντας το χορευτικό «φθηνό», «κακόγουστο» και «ανάρμοστο» για μάτια μεγαλύτερων σε ηλικία καλεσμένων ή ακόμα και παιδιών που μπορεί να ήταν παρόντα στον γάμο.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share