Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βάλτε αυτό το φυτό σπίτι σας και θα δείτε τα χρήματα σας να αυξάνονται...

Κάνει θαύματα!

14 Δεκεμβρίου 2021 12:56
Βάλτε αυτό το φυτό σπίτι σας και θα δείτε τα χρήματα σας να αυξάνονται...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν οτι η παρουσία αυτού του φυτού σε κάθε σπίτι μπορεί να προσελκύσει πολλά λεφτά.

Σύμφωνα με το Feng Shui, μια παλιά κινεζική τεχνική, αυτό το φυτό πρέπει να τοποθετηθεί στη δεξιά πλευρά στην είσοδο του σπιτιού σας και στο βόρειο τμήμα του σπιτιού.

Τώρα θα αναρωτιέστε ποιο είναι το όνομα αυτού του φυτού. Το φυτό λοιπόν που μπορεί να αλλάξει την ενέργεια του σπιτιού σας και να κάνει να "μπουν" σε αυτό περισσότερα χρήματα δεν είναι άλλο από την Κράσουλα.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν οτι η παρουσία αυτού του φυτού σε κάθε σπίτι μπορεί να προσελκύσει πολλά λεφτά!

Διαβάστε με την ευκαιρία κι αυτό: Η γιαγιά μας το γνώριζε και η επιστήμη το επιβεβαίωσε: Δείτε τις θεραπευτικές ιδιότητες της ρίζας αυτού του φυτού

Βάλτε αυτό το φυτό σπίτι σας και θα δείτε τα χρήματα σας να αυξάνονται...

Αυτό το φυτό είναι πολύ εύκολο να το φροντίσετε. Δεν χρειάζεται μεγάλη γλάστρα για αυτό το φυτό, αλλά μια μικρή και αυτό θα αρχίσει να αυξάνεται σαν τρελό. Αυτό θα αρχίσει να μεγαλώνει περισσότερο αν το βάλετε σε ένα ηλιόλουστο μέρος. Η κράσουλα είναι ένα φυτό που είναι προσαρμόσιμο σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις και θεραπείες. Δεν χρειάζεται πολύ νερό , ώστε να χρειάζεται να το ποτίζετε συνέχεια, και πρέπει να περιμένετε το χώμα να στεγνώσει εντελώς πριν την το ποτίσετε και πάλι. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα , αυτό διατηρεί την υγρασία στο χώμα του.

Αυτό το εκπληκτικό φυτό περιέχει αιθέρια έλαια και έχει τη δυνατότητα να ενισχύει την ψυχική και σωματική θετικότητα των ανθρώπων. Επίσης, αυξάνει τις ψυχικές και σωματικές ικανότητες των ανθρώπων.

Η ενέργεια του Feng Shui στα φυτά που προσελκύει χρήματα προέρχεται από την καλά ριζωμένη, ζωντανή ενέργεια η οποία προέρχεται μέσα από την νέα αύξηση.

Θαυματουργό: Το φυτό που απομακρύνει τα κουνούπια από το σπίτι σου - Μεγάλη προσοχή στις αλλεργίες

Αμερικανοί επιστήμονες κατάφεραν να εντοπίσουν εκείνες τις χημικές ουσίες που είναι υπεύθυνες για την ιδιότητα του φυτού που βλέπετε στην φωτογραφία να απωθεί πολύ αποτελεσματικά τα κουνούπια.

Πρόκειται για το πολύ κοινό Sweetgrass, ένα φυτό που απωθεί, όχι μόνο τα κουνούπια, αλλά παραδοσιακά χρησιμοποιείται από κάποιους ιθαγενείς Αμερικανούς για να κρατάει μακρυά κάθε είδους έντομο.
Σε εργαστηριακές δοκιμές, δύο χημικές ενώσεις στο Sweetgrass οδήγησαν τα κουνούπια μακριά από ένα… δελεαστικότατο για εκείνα δείγμα αίματος, ακριβώς όπως θα έκανε και ένα χημικό αντικουνουπικό από εκείνα που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Η διαφορά βέβαια, έγκειται στο ότι το φυτό είναι κάτι απόλυτα φυσικό, ενώ τα χημικά εντομοαπωθητικά μπορεί να είναι επιβλαβή σε πολλές περιπτώσεις για την υγεία σας.

Δείτε με την ευκαιρία κι αυτό: Τέλος τα κουνούπια: Ένα τρομερό κόλπο για να τα εξαφανίσετε όλο το καλοκαίρι!

Βάλτε αυτό το φυτό σπίτι σας και θα δείτε τα χρήματα σας να αυξάνονται...

Το βασικό συστατικό που έχει αυτό το φυτό είναι η κουμαρίνη (coumarin), σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας, δρ Charles Cantrell. Το δεύτερο βασικό συστατικό που εντόπισαν οι ερευνητές ήταν η φυτόλη (phytol), ένα κοινό συστατικό σε αιθέρια έλαια από φυτά.

Η ομάδα του δρ Cantrell απομόνωσε αυτά τα χημικά με την διέλευση ατμού μέσα από τα φύλλα του, κάτι που οδήγησε στο διαχωρισμό των ελαιωδών και πτητικών του ενώσεων. Στη συνέχεια επεξεργάστηκαν αυτές τις ενώσεις, τις “καθάρισα” και τις διαχώρισαν σε 12 επιμέρους κατηγορίες. Αυτά τα 12 δείγματα δοκιμάστηκαν στα κουνούπια για να προσδιοριστούν εκείνες που τα απωθούσαν περισσότερο. Η κουμαρίνη και η φυτόλη ξεχώρισαν σε αυτό τον τομέα.

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share