Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εντυπωσιακό: Χριστουγεννιάτικο δέντρο υψηλής ραπτικής από τον Claes Iversen, ρούχα του οποίου φοράνε βασιλικές οικογένειες (Εικόνα)

Θα ξετρελαθείτε!

14 Δεκεμβρίου 2021 11:30
Εντυπωσιακό: Χριστουγεννιάτικο δέντρο υψηλής ραπτικής από τον Claes Iversen, ρούχα του οποίου φοράνε βασιλικές οικογένειες (Εικόνα)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δανός σχεδιαστής μόδας Claes Iversen, τα σχέδια του οποίου έχουν φορεθεί από καλλιτέχνες και μέλη βασιλικών οικογενειών, από τη βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας και την πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο υψηλής ραπτικής για το ξενοδοχείο Pulitzer Amsterdam.

Με την ευκαιρία δες εδώ το πιο πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το εντυπωσιακό έργο ύψους δέκα μέτρων είναι ένα από τα μεγαλύτερα εξωτερικά χριστουγεννιάτικα δέντρα του Άμστερνταμ και αναδεικνύει τη χρήση μοναδικών υλικών και τη δεξιοτεχνία του Iversen, ο οποίος υλοποίησε μια τολμηρή εορταστική ιδέα εμπνευσμένη από ένα από τα φορέματα υψηλής ραπτικής που δημιούργησε στο παρελθόν. Το δέντρο που τοποθετήθηκε στον χειμερινό κήπο του ιστορικού ξενοδοχείου, είναι καλυμμένο με φιόγκους από κορδέλες σε έντονα χρώματα και κρίκους.

Η δήλωση του σχεδιαστή για το δέντρο

«Για μένα ένα δέντρο πρέπει πάντα να έχει κάτι μαγικό, πρέπει να ξυπνά το παιδί μέσα σας. Μοιάζει πολύ με τη ραπτική: Κάτι που μας συγκινεί και μοιάζει σαν όνειρο. Δεν υπάρχουν όρια στον στολισμό ενός δέντρου, όλα επιτρέπονται και όλα είναι πιθανά» τόνισε ο σχεδιαστής μόδας.

Κατά τη δημιουργία του χριστουγεννιάτικου δέντρου η μεγαλύτερη πρόκληση, όπως εξήγησε, ήταν η δημιουργία στολιδιών κατάλληλων για εξωτερική χρήση,

«Τα χρώματα που επέλεξα τα χρησιμοποιώ σε πολλές από τις συλλογές μου. Ευτυχώς, η διεύθυνση του Pulitzer Amsterdam ενθουσιάστηκε αμέσως με την επιλογή μου. Ελπίζω ότι πολλοί άνθρωποι θα επισκεφθούν το ξενοδοχείο για να έρθουν να δουν το δέντρο» τόνισε ο Iversen.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share