Τρίτη, 24 Μαΐου 2022

Αδιανόητο: Άντρας εμβολιάστηκε 10 φορές με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

11 Δεκεμβρίου 2021 21:35
Αδιανόητο: Άντρας εμβολιάστηκε 10 φορές με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε σοκ βρίσκονται οι αρχές της Νέας Ζηλανδίας, καθώς ένας άνδρας εμβολιάστηκες 10 φορές, παριστάνοντας κάθε φορά πως είναι κάποιος άλλος. Με την ευκαιρία δες εδώ τι αλλάζει στην Ελλάδα από Δευτέρα, για τους άνω τον 60.

Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις στη χώρα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα για το πώς ο άνδρας κατάφερε να ξεγελάσει τους αρμόδιους και να εμβολιαστεί για λογαριασμό άλλων ανθρώπων.

Ο Άστριντ Κοορνιφ, διευθυντής ομάδας επιχειρήσεων για το εμβόλιο και το πρόγραμμα ανοσοποίησης Covid-19 στη Νέα Ζηλανδία, δήλωσε ότι το Υπουργείο Υγείας της χώρας γνώριζε το ζήτημα και ξεκίνησε έρευνα.

«Ανησυχούμε πολύ για αυτήν την κατάσταση και συνεργαζόμαστε με τις αρμόδιες υπηρεσίες», είπε, σύμφωνα με τη New Zealand Herald.

Αδιανόητο: Άντρας εμβολιάστηκε 10 φορές με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Τι μπορεί να του συμβεί

Ο καθηγητής Πετούσης-Χάρις είπε ότι ο άνδρας που έλαβε δέκα δόσεις κορωνοϊού για τον COVID-19 είναι απίθανο να υποστεί σοβαρή βλάβη, αλλά πιθανόν να αισθανθεί χάλια την επόμενη μέρα από μια γενική ανοσολογική απόκριση.

«Γνωρίζουμε ότι άνθρωποι έλαβαν κατά λάθος πέντε δόσεις σε ένα φιαλίδιο και δεν υπήρξαν μακροπρόθεσμα προβλήματα». είπε.

Ο καθηγητής τόνισε πάντως πως η λήψη πολλαπλών δόσεων του εμβολίου Covid-19 δεν είναι ιδανική, αναφέροντας ότι όταν οι άνθρωποι λαμβάνουν υψηλότερες δόσεις, έχουν περισσότερο πυρετό, πόνους και πονοκεφάλους.

Πιστεύεται ότι ο άνδρας, ο οποίος θεωρείται ότι επισκέφτηκε πολλά διαφορετικά εμβολιαστικά κέντρα, το έκανε για τα χρήματα, καθώς εκεί όσοι εμβολιάζονται λαμβάνουν ένα μικρό χρηματικό ποσό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share