Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της φίλης του - Τα είδε όλα με αυτό που έκανε ολόγυμνη! (Video)

Μπούμερανγκ γύρισε η φάρσα που θέλησε να κάνει ένας νεαρός στην κοπέλα του...

10 Δεκεμβρίου 2021 09:43
Έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της φίλης του - Τα είδε όλα με αυτό που έκανε ολόγυμνη! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπούμερανγκ γύρισε η φάρσα που θέλησε να κάνει ένας νεαρός στην κοπέλα του... Γιατί μπορεί ο Ryan Hamilton, από το κανάλι του YouTube «Hammy TV», να σκόπευε να τρομοκρατήσει την όμορφη φίλη του, ωστόσο η έκπληξη που του επεφύλασσε αυτή ήταν πιο μεγάλη!

Και αυτό γιατί χωρίς να γνωρίζει ότι η κάμερα καταγράφει, τα πέταξε όλα! «Τι σκ@τ@ κάνεις; Είμαι ολόγυμνη», ακούγεται να λέει η γυναίκα. «Ω Θεέ μου, είναι τόσο ψεύτικο», σχολίασαν πάντως κάποιοι κάτω από το αποκαλυπτικό βίντεο που έγινε viral… Ενώ, ένας 29χρονος άνδρας έβγαζε φωτογραφίες κάτω από την φούστα 15χρονης και μόλις είδε ο πατέρας τι είχε καταγράψει η κάμερα έγινε χαμός!

Φρίκη! Κρυφή κάμερα κατέγραψε 19χρονο να μπαίνει στο δωμάτιο 18χρονης πριν την βιάσει και μαχαιρώσει 9 φορές!

Η Chilling CCTV κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές της ζωής της Μέγκαν Νιούτον, καθώς άφησε τον δολοφόνο της στο σπίτι της λίγες μόνο ώρες πριν βιαστεί βίαια και δολοφονηθεί! Δείτε το σοκαριστικό βίντεο πριν την δολοφονία της στο Athensmagazine.gr

Το βίντεο δείχνει ότι την 18χρονη προπονήτρια ποδοσφαίρου με τον Ζόζεφ Τρέβορ, 19 ετών, πριν τον προσκαλέσει στο κρεβάτι της στο Fletcher Road στο Stoke-on-Trent. Παράλληλα έχουμε εξελίξεις και με την δολοφονία που έχει προκαλέσει μυστήριο στην Κρήτη, μιας και νέα στοιχεία έρχονται στην δημοσιότητα!

Προσφέρθηκε να αφήσει τον Τρέβορ, γιο ενός πρώην αστυνομικού, να κοιμηθεί στο σπίτι της αφού του είπε ότι ήταν πολύ μεθυσμένη και υπό την επήρεια ναρκωτικών για να πάει στο σπίτι του στους γονείς του.

Αυτό το τραγικό υλικό δείχνει ότι την ακολουθούσε στο σπίτι της στις 3:45 π.μ. στις 20 Απριλίου, πριν την βιάσει, την στραγγαλίσει και την μαχαιρώσει 9 φορές!

19χρονος κάμερα βιασμός

Μετά τη «παρατεταμένη και βίαιη» δολοφονία, ο Τρέβορ εγκατέλειψε το κακοποιημένο γυμνό σώμα της στο κρεβάτι, εγκαταλείποντας το σπίτι 2 ώρες αργότερα!

Μπορεί να δει κανείς ήρεμα να πετάει το κλειδί της μπροστινής πόρτας σε ένα χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

Μια άλλη κάμερα CCTV κατέγραψε τον κρύο δολοφόνο Τρέβορ, να περπατάει στο δρόμο με αίμα στο δεξί του χέρι.

Ένα προηγούμενο κλιπ δείχνει ότι ο Τρέβορ και η κοπέλα μπήκαν σε ταξί, μετά από νυχτερινό κέντρο Kiln στο Newcastle-under-Lyme στις 19 Απριλίου.

Η κ. Νιούτον είχε μόλις τελειώσει τη βάρδια της σε ένα κατάστημα στις 10 μ.μ., πριν πάει στο σπίτι για να ετοιμαστεί για έξω, ώστε να γιορτάσει την έναρξη του Σαββατοκύριακου.

Ο Τρέβορ, που ήταν φίλος της στο σχολείο, φυλακίστηκε για όλη τη ζωή αφού παραδέχτηκε τις δύο κατηγορίες βιασμού και ένας από τους φόνους στο Stafford Crown Court.

Νωρίτερα το βράδυ, ο ημι-επαγγελματικός ποδοσφαιριστής είχε συλληφθεί από την αστυνομία μετά από δόση κεταμίνης και πιθανώς κοκαΐνης.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share