Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο! Έπεσε για ύπνο μεθυσμένη και δεν φαντάζεστε πως ξύπνησε (video)

Θα πάθετε πλάκα!

8 Δεκεμβρίου 2021 18:51
Απίστευτο! Έπεσε για ύπνο μεθυσμένη και δεν φαντάζεστε πως ξύπνησε (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλοί από εμάς έχουν βιώσει στο μαλλί τους ένα άθλιο κούρεμα από μια κομμώτρια, αλλά πόσοι μπορούν να καυχηθούν ότι τους έφαγε τη φράντζα ένα ινδικό χοιρίδιο;

Η Γκάρα Σάλιβαν ξύπνησε και ανακάλυψε ότι το καραφλό ινδικό χοιρίδιό της, η Ντίξι, είχε φάει το μαλλί από τη φράντζα της.

Η 29χρονη λέει ότι κοιμόταν βαθιά όταν είχε γυρίσει από ένα βράδυ με πολλά ποτά.

Οι εορτασμοί μετά τη Γιορτή των Ευχαριστιών είχαν ως αποτέλεσμα να κλαίει τα μαλλιά της το επόμενο πρωί.

Στην αρχή ανησύχησε για τα μασουλημένες τρίχες της, αλλά μετά την έπιασε άγχος και ανησυχία για την υγεία της Ντίξι, μιας και το τρίχρονο ινδικό χοιρίδιο είχε φάει πολύ μαλλί και μπορεί να αρρώσταινε.

«Δεν έχει καθόλου μαλλιά – Είναι λες και ζηλεύει τα δικά μου» λέει με χιούμορ η Γκάρα για το αχόρταγο ζωάκι της.
«Έχει λίγες τρίχες στη μύτη της, αλλά αυτό είναι όλο. Εκτός από αυτό είναι εντελώς γυμνή. Και έφαγε καλά. Είναι τρελό» συνέχισε η νεαρή κοπέλα για το παράξενο ατύχημα που εξαφάνισε τη φράντζα της.

«Παίρνω υπνάκους μαζί της όλη την ώρα, αλλά όταν είμαι μεθυσμένη, ο φίλος μου θα φτιάξει ένα κρεβατάκι για μένα στο πάτωμα, γιατί ξέρει ότι μου αρέσει να χουχουλιάζω μαζί της» εξηγεί η κοπέλα.

«Αποκοιμήθηκα και όταν ξύπνησα το πρωί, πήγα στο μπάνιο, κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και τα μαλλιά μου δεν υπήρχαν πια» συνέχισε το κορίτσι.

«Ήξερα ότι τα έφαγε αυτή. Πήγα στο δωμάτιο και ήταν ακριβώς εκεί στο πάτωμα. Δεν τα είχε φάει όλα και ήταν δίπλα της» λέει η 29χρονη γυναίκα.

«Δεν ένιωσα τίποτα. Ήμουν εντελώς ξερή. Ήταν το βράδυ πριν τη Γιορτή των Ευχαριστιών και ήπια πολύ. Αυτό θα είναι 100% το τελευταίο μεθυσμένο βράδυ» έχει αποφασίσει η κοπέλα.

«Είμαι κομμώτρια και τώρα έχω αυτή την τούφα μπροστά.[…] Τα ινδικά χοιρίδια μασουλάνε διάφορα πράγματα, αλλά ευτυχώς συνήθως είναι στο κλουβί τους και ποτέ δεν είχε ξαναφάει τα μαλλιά μου» ανέφερε η γυναίκα για το ζωάκι.

@garasullivan

♬ Oh No - Kreepa
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share