Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022

Έβαλε κρυφά στο σακίδιο ενός άστεγου χρήματα - Μόλις δείτε την αντίδραση του από το υλικό της κρυφής κάμερας θα ανατριχιάσετε (Video)

Σοκαριστικό περιστατικό

8 Δεκεμβρίου 2021 13:17
Έβαλε κρυφά στο σακίδιο ενός άστεγου χρήματα - Μόλις δείτε την αντίδραση του από το υλικό της κρυφής κάμερας θα ανατριχιάσετε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας άνδρας έβαλε κρυφά στο σακίδιο ενός άστεγου χρήματα. Μόλις δείτε όμως την αντίδραση του από το υλικό της κρυφής κάμερας θα ανατριχιάσετε. Ενώ, ένα βίντεο τρόμος καταγράφηκε από κρυφή κάμερα, με μια 25χρονη μητέρα να κοιτάει το υλικό της και να βλέπει ένα «φάντασμα» να κακοποιεί το μωρό της!

Συγκεκριμένα, ο Johal, ένας YouTuber που «ειδικεύεται» στα κοινωνικά πειράματα, λίγους μήνες πριν ανέβασε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που συγκίνησε εκατομμύρια ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Ο νεαρός άντρας εντόπισε έναν άστεγο άντρα που κοιμόνταν σε ένα παγκάκι και κρυφά, χωρίς να τον καταλάβει, τοποθέτησε στο σακίδιο του μερικά χρήματα.

Μερικά λεπτά αργότερα ο άντρας ξύπνησε και έκπληκτος είδε στο σακίδιο του τα μετρητά. Πολύ χαρούμενος τα πήρε και μπήκε σε ένα πολυκατάστημα για να αγοράσει κάποια πράγματα για τον εαυτό του.

Θα μπορούσε αυτό να είναι το ευτυχισμένο τέλος ενός πολύ όμορφου βίντεο αλλά ο Johal είχε.. κάτι ακόμη στο μυαλό του.

Πήγε και κάθισε στο παγκάκι, δίπλα στον άστεγο, και προσποιήθηκε ότι μιλάει στο τηλέφωνο. Σε αυτόν που υποτίθεται μιλούσε έλεγε ότι έχει μια άρρωστη κόρη και ότι χρειάζεται επειγόντως χρήματα για να της αγοράσει φάρμακα. Ο άστεγος άντρας άκουσε τη συνομιλία, βρήκε το θάρρος και πλησίασε τον Johal.

Δείτε το βίντεο, αυτό που έγινε στη συνέχεια θα σας συγκινήσει πραγματικά:

Έβαλαν κρυφή κάμερα σε 98χρονη γιαγιά για να μάθουν τι κάνει όταν μένει μόνη - Αυτό που είδαν... (Video)

Ένα κινηματογραφικό συνεργείο έβαλε κρυφή κάμερα σε 98χρονη γιαγιά για να μάθουν τι κάνει όταν μένει μόνη. Αυτό που είδαν τους άφησε «κάγκελο»!

Συγκεκριμένα, ένα κινηματογραφικό συνεργείο επισκέφτηκε την Tony στο διαμέρισμά της για να καταγράψει τη ζωή της 98χρονης. Δεν έχει πολλές συναναστροφές με την άμεση οικογένειά της, και τον περισσότερο καιρό είναι μόνη.

«Δεν με πειράζει. Τι θα κάνω; Που θα πάω; Είμαι μόνη μου», απαντάει η Tony όταν το συνεργείο τη ρωτά για τις συνθήκες ζωής της. Ο μεγαλύτερος αγώνας της είναι να περνά η ώρα χωρίς να βαριέται τελείως. Ενώ, ένας 89χρονος, βετεράνος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ζει μόνος του και πληρώνει μία γυναίκα να τον προσέχει στο σπίτι. Νόμιζε ότι άρχισε να χάνει τα λογικά του αλλά...

«Ξέρετε τι κάνω; Μη γελάσετε», εξηγεί η Tony. «Παίρνω την άχρηστη αλληλογραφία και την ανοίγω. Αφού την ανοίξω, την κόβω σε μικρά κομμάτια και τη βάζω σε μια σακούλα και μετά στα σκουπίδια.» Μετά κρυφογελάει πριν παραδεχτεί: «Πρέπει να κάνω κάτι, αλλιώς θα τρελαθώ». Κάποιος πρέπει να της δείξει το Facebook.

Δείτε το βίντεο και σχολιάστε:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share