Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Απίστευτη ιστορία: Αυτή η γυναίκα γέννησε δίδυμα από διαφορετικούς πατέρες (Βίντεο)

Κι όμως!

6 Δεκεμβρίου 2021 21:47
Απίστευτη ιστορία: Αυτή η γυναίκα γέννησε δίδυμα από διαφορετικούς πατέρες (Βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Mia Washington απέκτησε δίδυμα αγοράκια, όμως ο σύζυγός της είναι ο βιολογικός μπαμπάς μόνο του ενός. Πώς έγινε αυτό; Με την ευκαιρία δείτε εδώ τα δίδυμα που γεννήθηκαν με διαφορετικό χρώμα.

Έμεινε έγκυος πρώτα από τον άνδρα της, και μερικές ώρες μετά, αφού συνέχισε να έχει ωορηξία, από τον εραστή της. Πρόκειται για ένα σπάνιο ιατρικό περιστατικό, που στα αγγλικά ονομάζεται heteropaternal superfecundation, και συμβαίνει πάρα πολύ σπάνια. Η αλήθεια, στην ιστορία της Mia Washington, αποκαλύφθηκε αφού γεννήθηκαν τα δύο αγόρια και δεν έμοιαζαν καθόλου μεταξύ τους. Ωστόσο, ο σύζυγός της υιοθέτησε το μη βιολογικό παιδί του και ανέλαβε πλήρως τον ρόλο του φυσικού πατέρα.

35χρονη γέννησε δίδυμα ενώ ήταν σε κώμα λόγω του κορωνοϊού!

Μια ασθενής του κορωνοϊού που κυοφορούσε δίδυμα, ξύπνησε απ’ το κώμα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν στο Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας (όπου βιώνουν πολύ άσχημα και εκείνοι τις επιπτώσεις του φονικού ιού), για να διαπιστώσει ότι όσο εκείνη έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, είχε φέρει στον κόσμο τα μωρά της, που ήταν σώα και αβλαβή!

Η Περπέτουαλ Γιουκ ήταν στον έκτο μήνα της κύησης όταν άρχισε να νιώθει δυσφορία από τα πρώτα συμπτώματα του κορωνοϊού τον περασμένο Μάρτιο. Η σύμβουλος του νοσοκομείου του Μπέρμιγχαμ νόσησε στη συνέχεια βαριά και κατέληξε διασωληνωμένη στο χώρο της εργασίας της. Οι γιατροί την έβαλαν σε τεχνητό κώμα για περίπου ένα μήνα και στο διάστημα αυτό αποφάσισαν ότι θα ήταν ασφαλέστερο για την ίδια και τα δίδυμα, αν τα έφερναν στον κόσμο με καισαρική τομή, έστω κι αν ήταν πρόωρα.

35χρονη γέννησε δίδυμα ενώ ήταν σε κώμα λόγω του κορωνοϊού

Η απίστευτη ιστορία που συγκλονίζει

Όταν ανέκτησε η γυναίκα τις αισθήσεις της, νόμισε ότι είχε χάσει τα μωρά της. «Ήμουν έγκυος στην 24η με 25η εβδομάδα όταν με έβαλαν σε κώμα κι όταν ξύπνησα είχα χάσει κάθε αίσθηση αυτών που συνέβαιναν γύρω μου. Νόμισα ότι είχα χάσει τα μωρά μου, αφού δεν έβλεπα την κοιλιά μου φουσκωμένη», δήλωσε στο Sky News. Τα δίδυμα, Η Σοσίκα Πάλμερ κι η Οσινάτσι Πασκάλ, όπως βάφτισαν οι γονείς τα παιδιά τους, παρέμειναν επί 116 ημέρες στην ΜΕΘ των νεογνών του νοσοκομείου κι όταν ήρθε η ώρα να πάρει εξιτήριο η μητέρα, το προσωπικό αποχαιρέτησε συγκινημένο με χειροκροτήματα την οικογένεια. «Βούρκωσα την πρώτη φορά που κράτησα τα δίδυμά μου στην αγκαλιά μου. Ήμουν ευτυχισμένη που ήταν ζωντανά, αλλά ανησυχούσα για την υγεία τους επειδή γεννήθηκαν πρόωρα. Δοξάζω τον Θεό κι ευγνωμονώ το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που τα φρόντισε βοηθώντας τα να κρατηθούν στη ζωή», δήλωσε η μητέρα, που έχει άλλα δύο μεγαλύτερα παιδιά. «Μερικές φορές όταν τα κοιτάζω μου έρχονται δάκρυα στα μάτια. Είναι απίστευτο τι μπορεί να προσφέρει η ιατρική επιστήμη»…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share