Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ετοιμάστε χριστουγεννιάτικες βαλίτσες: Το σπίτι του "Home Alone" προς ενοικίαση από την Airbnb! (photos)

Προσοχή μόνο, μπορεί να βρείτε στο σπίτι τον ξεχασμένο Kevin...

4 Δεκεμβρίου 2021 15:50
Ετοιμάστε χριστουγεννιάτικες βαλίτσες: Το σπίτι του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι γεγονός! Η πιο διάσημη... χριστουγεννιάτικη οικογένεια νοικιάζει το σπίτι της. Εύκολο αφού σε κάθε γιορτές λείπουν. Προσοχή μόνο, μπορεί να βρείτε στο σπίτι τον ξεχασμένο Kevin και να σας υποδεχτεί με παγίδες.

Αυτό είναι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει διχάσει ολόκληρη πόλη (Εικόνα)

μονοσ-στο-σπιτι

Η Airbnb, σε μια ακόμα μεγάλη συνεργασία, θα ενοικιάσει το σπίτι της οικογένειας McCallister στο Σικάγο, διακοσμημένο ακριβώς όπως οι ίδιοι το είχαν την δεκαετία του ’90. Και μάλιστα, οικοδεσπότης θα είναι ο, όχι και τόσο αξιαγάπητος θα έλεγα, μεγάλος αδερφός Buzz McCallister.

μονοσ-στο-σπιτι
μονοσ-στο-σπιτι

Η διαμονή θα περιλαμβάνει:

Ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό, με φωτάκια και στολισμένο δέντρο, άφθονες παγίδες (μην αγχώνεστε θα τις στήσετε μόνοι σας) και μια… υπέροχη αληθινή ταραντούλα. Έπαιξε κι αυτή το ρόλο της στην ταινία.

μονοσ-στο-σπιτι

Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε όποια λιχουδιά των ‘90s λαχταράει η καρδιά σας, από την Chicago’s finest pizza που ελπίζουμε να μην την παραδώσει ο συγκεκριμένος διανομέας, μέχρι και Kraft Macaroni&Cheese στα μικροκύματα.

μονοσ-στο-σπιτι
μονοσ-στο-σπιτι

Ένα πράσινο χνουδωτό μπουρνούζι, με την κλασική χτένα και ένα μπουκάλι aftershave, θα σας περιμένει στο κρεβάτι για να χρησιμοποιήσετε μπόλικο και να φωνάξετε μπροστά από τον καθρέφτη. Διαφορετικά μπορείτε ελεύθερα να τρέξετε πάνω κάτω στις σκάλες και να φωνάζετε! Από ευτυχία, υποθέτουμε, αφού μια τέτοια εμπειρία εκπληρώνει το χριστουγεννιάτικο όνειρο.

μονοσ-στο-σπιτι
μονοσ-στο-σπιτι

Προς τιμή του χριστουγεννιάτικου πνεύματος η Airbnb θα κάνει μια δωρεά στο παιδικό νοσοκομείο La Rabida. Οι κρατήσεις ανοίγουν στις 7 Δεκεμβρίου, για μια και μόνο διαμονή που θα πραγματοποιηθεί στις 12 του ίδιου μήνα και κοστίζει μόλις 25 δολάρια. Όνειρο ζω;

Πηγή: instyle.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share