Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η φάρσα με τα αυγά, που θα σας κάνει να... κλάψετε στα γέλια

Έτσι έστησαν το αστείο

3 Δεκεμβρίου 2021 16:35
Η φάρσα με τα αυγά, που θα σας κάνει να... κλάψετε στα γέλια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι φάρσες πολλές φορές μας φτιάχνουν τη διάθεση. Υπάρχουν μάλιστα, κάποια κανάλια στο You Tube, τα οποία έχουν βίντεο με φάρσες που προκαλούν πολύ γέλιο. Με την ευκαιρία δείτε εδώ για τον θάμνο που κάνει τους περαστικούς να ουρλιάζουν.

Ένα τέτοιο κανάλι είναι και το κανάλι "Απλά για Γέλιο", το ελληνικό κανάλι στο Youtube του Just For Laughs Gags.

Εμείς διαλέξαμε ένα βίντεο από το κανάλι που αφορά σε μία πλάκα με αυγά.

Η φάρσα

Συγκεκριμένα, ένας κύριος ο οποίος υποτίθεται έχει σπασμένο πόδι και είναι με πατερίτσες ζητάει από τα ανυποψίαστα θύματα να τον βοηθήσουν να βάλει το παπούτσι του καθώς όμως περνάει η κυρία με τα αυγά η πατερίτσα γλιστράει και ρίχνει κάτω την κυρία αλλά πέφτει και ο κύριος με αποτέλεσμα το θύμα να προσπαθεί να βοηθήσει μια τον έναν και μια τον άλλον.

Δείτε εδώ το βίντεο

Ο ιερέας ήταν έτοιμος να αρχίσει το μυστήριο του γάμου και ο γαμπρός έφυγε τρέχοντας από την εκκλησία για τον πιο απίστευτο λόγο!

Μια απίθανη ιστορία ενός γάμου είναι αυτή που ακολουθεί όταν ο γαμπρός έφυγε τρέχοντας από την εκκλησία λίγο πριν ο ιερέας αρχίσει το μυστήριο!

Σε αυτό το βίντεο που εντοπίσαμε από το Youtube, θα δείτε μια φάρσα που κάνει το γύρο του διαδικτύου. Τι συνέβη;

Όπως θα δείτε και εσείς, ένα ζευγάρι ήταν έτοιμο να παντρευτεί. Την στιγμή, όμως, που ο ιερέας ζήτησε τις βέρες από τον γαμπρό, τότε, εκείνος έκανε τον ανήξερο, στρέφοντας το βλέμμα του προς τον αδελφό του. Ωστόσο, ούτε εκείνος ήξερε τίποτα.

Μετά από λίγο, όμως, ο γαμπρός θυμήθηκε ότι οι βέρες ήταν αφημένες στο σπίτι. Μόλις ο ιερέας του είπε να πάει να τις πάρει, ο γαμπρός έφυγε, τρέχοντας, αφήνοντας (κυριολεκτικά) στα κρύα του λουτρού τη νύφη. Φυσικά, ήταν μια φάρσα των δύο αδελφών που κατέγραψαν με βίντεο, προκαλώντας το γέλιο όλων των προσεκλημένων.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share