Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Αυτά τα σκυλιά συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι (Βίντεο)

Θα κλάψετε από τα γέλια!

30 Νοεμβρίου 2021 21:21
Αδιανόητο: Αυτά τα σκυλιά συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι (Βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάποιες φορές τα αγαπημένα μας σκυλάκια εκτός από πολύ αγάπη, μπορούν να μας προσφέρουν και ατελείωτες στιγμές γέλιου.

Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, φαίνεται πως μερικές φορές, μπορεί να το μιμηθεί κιόλας, εκτός από το να τον συντροφεύσει.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε σκύλους που συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι και μας κλέβουν την καρδιά με την τσαχπινιά τους.

Μάλιστα, αν έχετε τις μαύρες σας, σας υπόσχομαι ότι θα σας φτιάξουν το κέφι!

Σκύλος έπαιζε με μία μπαταρία και έβαλε φωτιά στο σπίτι του - Το βίντεο θα σας αφήσει άφωνους

Σκύλος: Τα σκυλιά γνωρίζουμε ότι είναι αρκετά παιχνιδιάρικα και ότι βρίσκουν μπροστά τους θέλουν να το έχουν και να παίζουν μαζί του αλλά αυτό κάποιες φορές οδηγεί σε άσχημα περιστατικά. Επίσης ένας σκύλος κάνει τα πάντα για να σώσει ένα 10χρονο παιδί από ένα πεινασμένο λύκο.

Συγκεκριμένα τα σκυλιά όπως όλοι καταλαβαίνουμε και γνωρίζουμε όταν μένουν μόνα τους δεν μπορούν να συγκρατηθούν και θέλουν να ασχολούνται πάντα με κάτι για να περνά η ώρα τους, όμως ένας σκύλος έβαλε φωτιά στο σπίτι του όταν έπαιζε με μία μπαταρία.

Σκύλος: Το χρονικό του περιστατικού

Ειδικότερα στο Σεντ Λούις, στο Μιζούρι των ΗΠΑ, ένα pit bull μάσησε μια μπαταρία, η οποία, όταν την τρύπησε με τα δόντια του, άρχισε να φλέγεται στο χαλί του πατώματος. Οι δύο σκύλοι φοβήθηκαν αρκετά, ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν και η φωτιά δεν εξαπλώθηκε.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και των σκύλων ανέφερε ότι το πίτμπουλ του δάγκωσε ένα παιχνίδι με αποτέλεσμα τα δόντια του να φτάσουν στην μπαταρία και να δημιουργήσουν αυτή την μικρή έκρηξη. Ακόμη ανέφερε ότι δεν έγινε κάτι χειρότερο από το περιστατικό μόνο ότι η φωτιά άφησε ένα μεγάλο μαύρο σημάδι στο χαλί.

Δείτε το βίντεο:

Πατέρας τραβάει με την κάμερα το μωράκι του ενώ συζητάει με τον σκύλο - Θα «λιώσετε» (Video)

Δεν υπάρχει τίποτα πιο γλυκό από ένα μωρό με έναν σκύλο και αυτό το υλικό από το βίντεο που τράβηξε ο πατέρας με την κάμερα είναι η απόδειξη. Ενώ, δείτε την αντίδραση ενός σκύλου όταν οι γονείς έφεραν το μωρό στο σπίτι.

Δείτε τον Wicket, τον σκύλο, να συζητά σοβαρά με την μικρή Sophie. Οι γονείς της πιστεύουν ότι έχει φυσικό ταλέντο στο να επικοινωνεί με σκύλους και βλέποντας το βίντεο, μάλλον θα συμφωνήσουμε και εμείς. Η Sophie μπουσουλάει πάνω στο χαλί και έχει πολλά να πει στον καλύτερο της φίλο.

Το καλύτερο κομμάτι είναι, όμως, ότι και ο Wicket της απαντάει! Η κουβέντα τους είναι πραγματικά ανεκτίμητη!

Δείτε την και μόνοι σας στο βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share