Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022

Αποκαλυπτική έρευνα δείχνει γιατί στους άντρες αρέσουν τόσο οι γυναίκες με καμπύλες

Αυτός είναι ο λόγος!

30 Νοεμβρίου 2021 19:01
Αποκαλυπτική έρευνα δείχνει γιατί στους άντρες αρέσουν τόσο οι γυναίκες με καμπύλες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον λόγο για τον οποίο αρέσουν στους άνδρες οι γυναίκες με καμπύλες, αποκαλύπτει μία έρευνα, που πραγματοποιήσαν Βρετανοί ερευνητές, μελετώντας τις προτιμήσεις μίας ομάδας χωρικών σε κάποια απομακρυσμένη περιοχή της Νικαράγουα.

Ως εργαλείο έρευνας χρησιμοποίησαν την τηλεόραση και την επίδραση που έχει στις επιλογές των ανδρών. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ τα 4+1 σημάδια που δείχνουν ότι είναι ερωτευμένος μαζί σας.

Για τις ανάγκες της έρευνας, η οποία δημοσιεύτηκε στο Journal of Personality and Social Psychology, οι ερευνητές μελέτησαν τις απαντήσεις 299 ανθρώπων – εκ των οποίων 150 γυναίκες – από επτά διαφορετικές φυλές στην απομακρυσμένη περιοχή Pearl Lagoon της Νικαράγουας.

 Αποκαλυπτική έρευνα δείχνει γιατί στους άντρες αρέσουν τόσο οι γυναίκες με καμπύλες

Τι έδειξαν τα ευρήματα

Πιο συγκεκριμένα τα ευρήματα έδειξαν ότι:

  • Οι χωρικοί που εκτέθηκαν σε συνεχόμενη προβολή τηλεοπτικών προγραμμάτων έδειξαν προτίμηση για πιο λεπτές σιλουέτες, με Δείκτη Μάζας Σώματος (BMI) 23, ένα «υγιές» βάρος (φυσιολογικού βάρους θεωρούνται όσοι έχουν ΔΜΣ από 20 έως 25).
  • Τα μέλη των φυλών χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. H πρώτη ομάδα παρακολουθούσε τηλεοπτικά προγράμματα τακτικά, μεταξύ των οποίων σαπουνόπερες, ταινίες δράσης, μουσικά βίντεο, αστυνομικές ταινίες και δελτία ειδήσεων. Η δεύτερη δεν είχε καμία πρόσβαση σε τηλεοράσεις. Χαρακτηριστικά όπως η εθνικότητα, η εκπαίδευση και το εισόδημα ήταν κοινά για το πληθυσμιακό δείγμα.
  • Σε αντίθεση, όσοι απείχαν από την παρακολούθηση τηλεόρασης, δήλωσαν πως βρίσκουν θελκτικότερα τα γυναικεία κορμιά με Δείκτη Μάζας Σώματος 27, βαθμίδα που χαρακτηρίζει τους υπέρβαρους ανθρώπους
  • Αξιοσημείωτο είναι επίσης πως, σύμφωνα με τα ευρήματα, η μετάβαση από τη μηδενική έκθεση σε τηλεοπτικά προϊόντα στις τρεις ώρες παρακολούθησης σε εβδομαδιαία βάση, μετέβαλε την άποψη για τον ιδανικό σωματότυπο κατά μία τουλάχιστον μονάδα BMI, δηλαδή, μικρότερο βάρος κατά τρία κιλά.
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share