Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πως να γίνεις διάσημος στο Tik Tok: 5 + 1 συμβουλές που θα σε βοηθήσουν

Αξίζει να το προσπαθήσεις!

30 Νοεμβρίου 2021 17:53
Πως να γίνεις διάσημος στο Tik Tok: 5 + 1 συμβουλές που θα σε βοηθήσουν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία νέα μόδα έχει κατακλύσει τoν χώρο των social media και αυτή δεν είναι άλλη από την μόδα του Tik Tok. Αυτή η πλατφόρμα αυτοδημιούργητων βίντεο έχει κερδίσει τεράστιο κοινό και όλο και περισσότεροι χρήστες αναζητούν τρόπους για να γίνουν διάσημοι. Με την ευκαιρία δες εδώ το viral Tik Τok κόλπο για το πώς να καθαρίσεις εύκολα τον φούρνο.

Το Tik Tok είναι αυτή τη στιγμή μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εφαρμογές στον κόσμο και θα μπορούσε μάλιστα να οδηγήσει σε μια εποχή όπου η Ασία ηγείται της τεχνολογικής βιομηχανίας. Φυσικά όλο και περισσότεροι χρήστες αναζητούν τρόπους για να βγάλουν χρήματα από αυτή την επιτυχημένη και δημοφιλής πλατφόρμα.

Πως να γίνεις διάσημος

Πρωτοτύπησε

Έχοντας ως δεδομένο ότι τα trends αλλάζουν καθημερινά, χρειάζεσαι έξυπνες, εναλλακτικές και φρέσκες ιδέες για να κατακτήσεις τα πλήθη.

Σε γενικές γραμμές, το κοινό αγαπά να βλέπει ψυχαγωγικά και αστεία clips, όπως: Challenges, χορογραφίες, αθλητικές δεξιότητες, workout routines, make up tutorials, μαγικά tricks, illusions, καλλιτεχνικές δημιουργίες, ρομαντικά κολάζ, φάρσες με τους φίλους σου, οικογενειακές στιγμές (με τις οποίες όλοι ταυτιζόμαστε) και φυσικά, κατοικίδια. Internet-loves-pets!

Να έχεις στο μυαλό σου σε ποιον απευθύνεσαι

Το 50% περίπου του συνολικού κοινού του Tik Tok αποτελείται από άτομα μικρής ηλικιακής ομάδας. Είναι αυτοί ξοδεύουν περισσότερο χρόνο μέσα στη μέρα σκρολάροντας και αλληλεπιδρώντας στην σελίδα. Πιο απλά, είναι τα άτομα που είναι πιο πιθανό να δουν, να πατήσουν like και share στα video σου.

Το Tik Tok σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις σύντομα κλιπ, έτσι είναι σημαντικό να περνάς γρήγορα και ξεκάθαρα το μήνυμα σου, για να κερδίσεις τους χρήστες. Έχεις κάποιο ταλέντο; Είσαι δημιουργικος; Αγαπάς τις κατασκευές, τα DiY; Κάνεις κάτι ιδιαίτερο ή μοναδικό; Μοιράσου το με τον κόσμο!

Ακολούθησε τις τάσεις

Επιπλέον, στο Tik Tok, βγαίνουν διαρκώς νέες τάσεις, είναι σημαντικό να τις ακολουθείς. Διάλεξε όμως αυτές που ταιριάζουν στον χαρακτήρα σου.

Οι τάσεις, γνωστές και ως “Challenges” αφορούν ένα τραγούδι ή ένα clip ήχου, που συχνά συνδυάζεται με κάποιο εφέ, χορογραφία ή σύντομο θεατρικό σκερτσάκι. Προσελκύουν εκατομμύρια χρήστες και παραμένουν στα trends για μέρες ή και εβδομάδες.

Ακολουθώντας τις τάσεις, διασφαλίζεις ότι το video σου θα φτάσει στις οθόνες πολλών χρηστών, που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα με εσένα. Έτσι, αποτελούν ένα σίγουρο τρόπο για να μαζέψεις προβολές, likes, shares και φυσικά, ακόλουθους.

Μην ξεχνάς τα Hashtag

Τα hashtag (#) είναι ο πιο απλός τρόπος για να προσδιορίσεις και να βελτιστοποιήσεις το περιεχόμενο σου. Σκέψου πώς λειτουργούν πασίγνωστες εφαρμογές όπως το Instagram ή το Twitter! Οπότε μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς τα hastags.

Επισκέψου τη σελίδα “Trending” της εφαρμογής, δες τα δημοφιλή video και δες ποια hashtag έχουν χρησιμοποιήσει.

Αλληλεπίδραση

Μην περιμένεις να αυξήσεις τους followers σου χωρίς να αλληλεπιδράς και εσύ με τον περιεχόμενο με άλλων χρηστών.

Είδες ένα Tik Tok που σου άρεσε; Άφησε ένα όμορφο comment ή μοιράσου το με τους φίλους σου.

Όσο ασήμαντο κι αν ακούγεται, το να αλληλεπιδράς με τους χρήστες της πλατφόρμας μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ένα πετυχημένο σχόλιο μπορεί να προσελκύσει πολλά βλέμματα. Ένα ευγενικό μήνυμα, μπορεί να σου φέρει καινούριους ακόλουθους και πάει λέγοντας. Εκτός αυτού, το προφίλ σου δείχνει ενεργό και έτσι, είναι πιο πιθανό να συγκεντρώσεις αντιδράσεις.

Χρησιμοποίησε το δωρεάν “εργαλείο” TikBooster

Υπάρχει ένα "εργαλείο", το TikBooster, το οποίο μπορεί να σε βοηθήσει να γίνεις γρηγορότερα διάσημος στο Tik Tok.

Η εφαρμογή TikBooster μπορεί να αναλύσει το προφίλ σου και τα hashtags με σκοπό να εντοπίσει τα προφίλ που ταιριάζουν και θα έδειχναν ενδιαφέρον να κάνουν like/ comment και follow τον λογαριασμό σου.

Κατέβασε την εφαρμογή και “παίξε το παιχνίδι” του social media όπως ένας επαγγελματίας για να ανακαλύψεις πιθανούς ακόλουθους και να αυξήσεις τα views των βίντεο που αναρτάς.

Δες εδώ παραπάνω συμβουλές

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share