Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τα μπαλάκια του πινγκ πονγκ και ο Κωστίκας: Το ανέκδοτο της ημέρας (27/11)

Πολύ γέλιο!

27 Νοεμβρίου 2021 07:06
Τα μπαλάκια του πινγκ πονγκ και ο Κωστίκας: Το ανέκδοτο της ημέρας (27/11)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (27/11) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό.

Πάμε να δούμε το ανέκδοτο αναλυτικά παρακάτω:

Ήταν μια φορά ένας βασιλιάς και ήθελε να παντρέψει την κόρη του βγάζει λοιπόν ανακοίνωση σε όλη τη χώρα ότι αυτός που θα φέρει τα καλύτερα μπαλάκια του πινγκ-πονγκ θα παντρευτεί την κόρη του. Η προθεσμία θα έληγε σε μια βδομάδα στις 12 η ώρα.

Έρχεται η επόμενη εβδομάδα άρχισαν να πηγαίνουν οι βασιλιάδες των διπλανών χωρών ο ένας έφερε Χρύσα μπαλάκια του πινγκ-πονγκ ο άλλος πλατινένια μπαλάκια του πινγκ-πονγκ ο άλλος διαμαντένια μπαλάκια του πινγκ-πονγκ.

Ο Κωστίκας που αγαπούσε την πριγκίπισσα αργούσε να πάει έφτασε 11 η ώρα πήγε 11:30 τίποτα ο Κωστίκας.

Λέει ο βασιλιάς, «θα αποφασίσω σε ποιον θα δώσω την κόρη μου».

«ΟΧΙ ακόμα», φωνάζει η πριγκίπισσα να πάει 12 μήπως έρθει και ο Κωστίκας.

Πάει 12 παρά πέντε και ξαφνικά ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα ο Κωστικας γεμάτος αίματα και χτυπήματα και φωνάζει, «ποιος μ@λάκας ζήτησε τα @ρχίδια του Κινκ-Κονγκ;».

Bonus ανέκδοτο

Ένας Λαγός είχε την παράξενη συνήθεια να ρεμβάζει πάνω σ ένα δένδρο. Η συμπεριφορά του παραξένευε τα άλλα ζώα που τον ρωτούσαν τι κάνει εκεί πάνω.

Πέρναγε η αρκούδα;

-Τι κάνεις Λαγέ εκεί πάνω;

-Ε! ...τι να κάνω αρκούδα μου; Τρώω το χορταράκι μου, πίνω το γάργαρο νεράκι μου κι άμα μου κάνει κέφι, "π***ω" και το Λιοντάρι!...

Η Αρκούδα φρίκαρε, αλλά δεν είπε τίποτα...

Ο Λαγός όμως το χαβά του : Όποιο ζώο πέρναγε και τον ρωτούσε , έλεγε το ποίημα του...."Τρώω το χορταράκι μου, πίνω το γάργαρο νεράκι μου, έ!.. κι άμα μερακλωθώ, "π***ω" και το Λιοντάρι!..."

Ανέκδοτο με το λιοντάρι και το λαγό

Βεβαίως ο απόηχος αυτής της αήθους συμπεριφορά δεν άργησε να φθάσει και στα αυτιά του Βασιλιά της ζούγκλας!...Μια και δύο λοιπόν πάει και βρίσκει το Λαγό....

-Τι κάνεις Λαγέ εκεί πάνω;

-Τι να κάνω Βασιλιά μου; Τρώω το χορταράκι μου, πίνω το γάργαρο νεράκι μου, έ!...λέμε και καμιά μ****α να περάσει η ώρα!.....

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share