Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έβαλε μέσα στο πλυντήριο ένα τούβλο - Αυτό που έγινε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα δεν το χωράει ανθρώπινος νους

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

26 Νοεμβρίου 2021 08:50
Έβαλε μέσα στο πλυντήριο ένα τούβλο - Αυτό που έγινε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα δεν το χωράει ανθρώπινος νους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα κόλπα και μυστικά σχετικά με το πλυντήριο, όπως επίσης και τα πιο απίθανα αντικείμενα μέσα σε κάδους πλυντηρίων, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας άντρας έβαλε μια κάμερα μέσα στο πλυντήριο πιάτων. Σίγουρα όμως, δεν έχουμε ξαναδεί ένα τούβλο μέσα σε ένα πλυντήριο.

Ο χρήστης bootsowen του Youtube δημοσιεύει ανά διαστήματα βίντεο με διάφορα εγχειρήματα σε πλυντήρια ρούχων και αυτή τη φορά επιστρέφει με ένα τούβλο και δύο... μάτια κολλημένα πάνω σε αυτό.

Ο σκοπός; Κανένας... Η μάλλον να δείξει πώς διαλύεται ένα πλυντήριο σε λίγα δευτερόλεπτα.

Δείτε το βίντεο της απόλυτης καταστροφής ενός πλυντηρίου σε δευτερόλεπτα:

Πριν βάλει τα ρούχα στο πλυντήριο τα έτριψε με αφρό ξυρίσματος - Μόλις τελείωσε η πλύση είδε πως...

Το πλύσιμο των ρούχων στο πλυντήριο είναι μία από τις πιο εύκολες δουλειές του σπιτιού αρκεί φυσικά να γίνει σωστά και να αφαιρεθούν οι ανεπιθύμητοι λεκέδες αλλιώς θα αναγκαστείς να τα πλύνεις ξανά απ' την αρχή.

Μυστικά για το καλύτερο πλύσιμο ή για πιο έντονο άρωμα στα ρούχα υπάρχουν πάμπολλα και κάθε φορά βρίσκομαι κι από ένα νέο που μας ενθουσιάζει, δείτε εδώ τι θα συμβεί αν ρίξετε μαύρο πιπέρι στο πλυντήριο σας. Οι πιο επίμονοι λεκέδες είναι αυτοί από λάδι ή κόκκινη σάλτσα, για τις γυναίκες όμως το μεγάλο βάσανο είναι οι λεκέδες από μακιγιάζ. Κι όμως υπάρχει λύση και κρύβεται στον αφρό ξυρίσματος.

πλυντήριο

Κοιτάξτε πόσο απλό είναι. Πριν βάλετε το λεκιασμένο ρούχο στο πλυντήριο απλώστε πάνω στο λεκέ λίγο αφρό και πλύντε το όπως θα κάνατε κανονικά. Μόλις το πλύσιμο τελειώσει θα δείτε πως ο λεκές θα έχει εξαφανιστεί.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share