Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022

Μητέρα με τα παιδιά της βγάζουν selfie στο αυτοκίνητο - Μόλις είδαν την φωτογραφία κοκάλωσαν (Video)

Αντριχιαστικό

25 Νοεμβρίου 2021 17:43
Μητέρα με τα παιδιά της βγάζουν selfie στο αυτοκίνητο - Μόλις είδαν την φωτογραφία κοκάλωσαν (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μητέρα με τα δύο παιδιά της επέλεξαν να βγάλουν selfie στο αυτοκίνητό τους. Αυτό που διαπίστωσαν, αργότερα, όταν είδαν τη φωτογραφία ήταν αρκετά παράξενο.

Η κάμερα είχε πιάσει την παρουσία και τέταρτο προσώπου, πίσω στο αυτοκίνητο. Επίσης, μια 23χρονη έβγαλε selfie με το μπικίνι της, αλλά όταν κοιτάξαμε καλύτερα την φωτογραφία «παγώσαμε».

Δείτε το βίντεο:

19χρονη ανέβασε μια selfie με το αγόρι της και αμέσως τα σχόλια πήραν «φωτιά» - Προσέξτε την λίγο καλύτερα... Θα εκπλαγείτε

19χρονη δημοσίευσε μια αμφιλεγόμενη selfie με το αγόρι της που αγκαλιάζεται κοιτώντας τον φακό της κάμερας. Αλλά μια ασυνήθιστη λεπτομέρεια στο βάθος, προκάλεσε αναστάτωση και ενδιαφέρον. Επίσης, ένα 25χρονο μοντέλο από τη Σερβία έσπευσε να κατεβάσει την selfie που δημοσίευσε, όταν είδε τις αντιδράσεις, αλλά ήταν ήδη αργά.

Κοιτάξτε καλύτερα τη φωτογραφία. Καταφέρατε να βρείτε μόνοι σας; Κοιτάξτε τον καθρέφτη πίσω από την κοπέλα. Αν και η κοπέλα κοιτάζει το φακό, έχοντας την πλάτη στον καθρέφτη, μπορείτε να δείτε ότι το πρόσωπό στην αντανάκλαση κοιτάζει και αυτό τον φακό της κάμερας, γεγονός που σημαίνει ότι δύο πρόσωπα μας κοιτάζουν.

Μητέρα με τα παιδιά της βγάζουν selfie στο αυτοκίνητο - Μόλις είδαν την φωτογραφία κοκάλωσαν (Video)

Οι αντιδράσεις των χρηστών ήταν ποικίλες, καθώς άλλοι σχολίαζαν χιουμοριστικά να φέρουν τον εξορκιστή, ενώ άλλοι έλεγαν ότι είναι Photoshop. Ένας χρήστης πρόσeξε μια λεπτομέρεια στη λεζάντα της φωτογραφίας που έγραφε: «Αγαπάω την κοπέλα μου, ακόμα και αν είναι Δίδυμος.»

Στην αστρολογία, ένα ζευγάρι διδύμων αντιπροσωπεύουν το ζώδιο των Διδύμων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτά τα άτομα είναι «διπρόσωπα» ή ότι έχουν διχασμένη προσωπικότητα. Κάποιοι θεωρούν ότι η λεζάντα είναι λογοπαίγνιο με το κόλπο της ψευδαίσθησης και το ζώδιο των Διδύμων.

Ο χρήστης που δημοσίευσε τη φωτογραφία δεν έχει αποσαφηνήσει το «δεύτερο μυστηριώδες πρόσωπο», αφήνοντας πολλούς με την απορία.

26χρονος επιχείρησε να βγάλει selfie με φαλαινοκαρχαρία! Λίγο αργότερα άρχισε να φωνάζει... (Video)

Ένας 26χρονος άντρας επιχείρησε κάτι που λίγοι θα τολμούσαν και έπεσε στο νερό για να βγάλει selfie με φαλαινοκαρχαρία. Ενώ, σε ένα σοκαριστικό βίντεο που απεικονίζει ένα σπάνιο στιγμιότυπο, δύο λευκοί καρχαρίες επιτίθενται και κατασπαράσσει ο ένας τον άλλον.

Ο καρχαρίας έκανε τη δουλειά του, όμως όταν άρχισε να ανοίγει το στόμα του και να αγγίζει τον νεαρό, εκείνος άρχισε να φωνάζει.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share