Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καρφώνει μια βελόνα σε μια μπανάνα και δείτε τι συμβαίνει μετά! (video)

Αυτό το κόλπο είναι πολύ χρήσιμο!

25 Νοεμβρίου 2021 15:06
Καρφώνει μια βελόνα σε μια μπανάνα και δείτε τι συμβαίνει μετά! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είχατε σκεφτεί ποτέ όμως να βάλετε μια βελόνα μέσα σε μια μπανάνα; Μάλλον όχι, αλλά πρέπει να το κάνετε γιατί είναι πολύ χρήσιμο! Παράλληλα, δείτε το κόλπο με τη μπανάνα για να ανοίξετε ένα μπουκάλι μπύρας

Οι μπανάνες δεν είναι μόνο νόστιμες αλλά και πολύ υγιεινές. Αν καταναλώνετε δύο μπανάνες την ημέρα για παράδειγμα, η υγεία σας θα είναι πολύ καλύτερη! Αφού δείτε αυτό το κόλπο, θα το χρησιμοποιείτε συνεχώς!

Ποιος θα φανταζόταν ότι μια βελόνα θα βοηθούσε τόσο πολύ για το ξεφλούδισμα του φρούτου; Ο άντρας στο παρακάτω βίντεο το έκανε και τα αποτελέσματα ήταν φανταστικά. Ξεκίνησε στο πάνω μέρος βάζοντας μια βελόνα μέσα στην μπανάνα και στην συνέχεια την κουνάει δεξιά αριστερά μέσα από την σάρκα της μπανάνας. Στην συνέχεια, πάει λίγα εκατοστά πιο κάτω και επαναλαμβάνει την διαδικασία μέχρι να φτάσει στο κάτω μέρος.

Και όταν ανοίγει την μπανάνα… Ολόκληρο το φρούτο είναι ήδη κομμένο σε φέτες! Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να φάτε εύκολα την μπανάνα αμέσως μόλις την ξεφλουδίσετε.

μπανάνα βελόνα

Ο άντρας έχει και ένα διασκεδαστικό κόλπο: κάντε αυτό το κόλπο χωρίς να το δει ο φίλος σας. Στην συνέχεια αφήστε τον να ξεφλουδίσει την μπανάνα και δείτε την αντίδραση του όταν διαπιστώσει ότι είναι ήδη σε φέτες. Θα νομίζει ότι κάνατε ένα μαγικό κόλπο!

Μπορείτε αν δείτε τις οδηγίες με την βελόνα στο βίντεο μετά το 1:47. Δείτε όλο το βίντεο για περισσότερα διασκεδαστικά κόλπα με φαγητά!

Άρχισε να κόβει μια μπανάνα στην μέση - Μόλις μάθετε το λόγο θα τρέξετε να το κάνετε και εσείς! (Video)

Αν είστε από αυτούς που τους αρέσει να δοκιμάζουν νέα πράγματα και νέες γεύσεις τότε αυτό το video είναι για εσάς!!! Χρησιμοποιώντας ως βάση μια μπανάνα μπορείτε να φτιάξετε κάτι απολαυστικό και διαφορετικό για εσάς και τους φίλους σας!!! Παράλληλα δείτε και 6 τρόπους για να μη μαυρίζουν αλλά 11 λόγους για να τις βάλετε στην διατροφή σας.

Δείτε το παρακάτω video…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share