Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο λαγός και το λιοντάρι... Το ανέκδοτο της ημέρας (25/11)

Πολύ κλάμα

25 Νοεμβρίου 2021 06:55
Ο λαγός και το λιοντάρι... Το ανέκδοτο της ημέρας (25/11)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο λαγός και το λιοντάρι... Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (25/11) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό.

Πάμε να δούμε το ανέκδοτο αναλυτικά παρακάτω:

Ένας Λαγός είχε την παράξενη συνήθεια να ρεμβάζει πάνω σ ένα δένδρο. Η συμπεριφορά του παραξένευε τα άλλα ζώα που τον ρωτούσαν τι κάνει εκεί πάνω.

Πέρναγε η αρκούδα;

-Τι κάνεις Λαγέ εκεί πάνω;

-Ε! ...τι να κάνω αρκούδα μου; Τρώω το χορταράκι μου, πίνω το γάργαρο νεράκι μου κι άμα μου κάνει κέφι, "π***ω" και το Λιοντάρι!...

Η Αρκούδα φρίκαρε, αλλά δεν είπε τίποτα...

Ο Λαγός όμως το χαβά του : Όποιο ζώο πέρναγε και τον ρωτούσε , έλεγε το ποίημα του...."Τρώω το χορταράκι μου, πίνω το γάργαρο νεράκι μου, έ!.. κι άμα μερακλωθώ, "π***ω" και το Λιοντάρι!..."

Ανέκδοτο με το λιοντάρι και το λαγό

Βεβαίως ο απόηχος αυτής της αήθους συμπεριφορά δεν άργησε να φθάσει και στα αυτιά του Βασιλιά της ζούγκλας!...Μια και δύο λοιπόν πάει και βρίσκει το Λαγό....

-Τι κάνεις Λαγέ εκεί πάνω;

-Τι να κάνω Βασιλιά μου; Τρώω το χορταράκι μου, πίνω το γάργαρο νεράκι μου, έ!...λέμε και καμιά μ****α να περάσει η ώρα!.....

Bonus ανέκδοτο: Η σύζυγος το email και η γκόμενα...

Επικό ανέκδοτο με πολύ γέλιο το οποίο και θα σας κάνει να λυθείτε απο τα γέλια! Ο άντρας λείπει ταξίδι και η σύζυγος αποφασίζει να του στείλει ένα ενημερωτικό email μετά απο κάποια πράγματα που έμαθε!

Στον αγαπημένο μου σύζυγο,

Πριν να επιστρέψεις από το υπερατλαντικό ταξίδι σου, θέλω απλά να σε ενημερώσω για ένα μικρό ατύχημα που είχα με το αγροτικό αυτοκίνητό μας καθώς έστριβα για το γκαράζ.

Ευτυχώς όχι πολύ άσχημο και πραγματικά δεν τραυματίστηκα, γι’ αυτό μην ανησυχείς για μένα. Ερχόμουν σπίτι από το πάρκο και καθώς έστριψα για το δρόμο του γκαράζ εντελώς τυχαία πάτησα γκάζι αντί για φρένο.

Η πόρτα του γκαράζ έχει λυγίσει πολύ λίγο προς τα μέσα (ασήμαντη ζημιά), αλλά το αγροτικό αυτοκίνητο σταμάτησε όταν προσέκρουσε πάνω στο αυτοκίνητό σου.

Πραγματικά λυπάμαι, αλλά ξέρω ότι με την ευγενική προσωπικότητά σου θα με συγχωρέσεις. Εξάλλου ξέρεις πόσο πολύ σε αγαπώ και σε νοιάζομαι, αγαπημένε μου.

Σου εσωκλείω μια φωτογραφία.

Αγωνιώ να σε κρατήσω ξανά στην αγκαλιά μου.

Η αγαπημένη σου γυναίκα.

ΥΓ: Τηλεφώνησε η γκόμενά σου.

Ανέκδοτο με την απατημένη σύζυγο και την γκόμενα

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share