Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σκύλος ήρωας σώζει παγιδευμένους ανθρώπους στη φωτιά - Αν δείτε πως θα "πάθετε πλάκα"

Άλλη μία πράξη γενναιότητας από έναν τετράποδο φίλο μας

23 Νοεμβρίου 2021 09:14
Σκύλος ήρωας σώζει παγιδευμένους ανθρώπους στη φωτιά - Αν δείτε πως θα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η απίστευτη αυτή ιστορία έρχεται από την Ινδία. Οι κάτοικοι της Βεγγαλόρης, είδαν τα σπίτια τους στην πολυκατοικία τους να φλέγονται και σώθηκαν με την βοήθεια του σκύλου ήρωα. Ο Appu είναι ο σωτήρας 150 ανθρώπων, αφού βοήθησε έγκαιρα να βγουν από τις οικίες τους όλους τους ανθρώπους. Άλλη μία συγκινητική ιστορία για έναν σκύλο, όπως η ιστορία του σκύλου από την Αιδηψό.

Οι 150 ένοικοι ενός κτιρίου όπου είχε ξεσπάσει πυρκαγιά είναι ευγνώμονες σε έναν σκύλο που ονομάζεται Appu που τους έσωσε κινητοποιώντας τον συναγερμό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Electronic City στο Bangalore , στη νότια Ινδία. Η φωτιά ξεκίνησε από διαμέρισμα στον πρώτο όροφο αυτής της κατοικίας που έχει 3 ορόφους.

Στο εν λόγω κτίριο βρίσκονταν ο ενάμιση χρόνο Γκόλντεν Ριτρίβερ και η μητέρα της κηδεμόνας του. Η υπόλοιπη οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου του ιδιοκτήτη του τετράποδου, ήταν στη δουλειά.

σκύλος-ήρωας

Η 74χρονη κυρία, ονόματι Kathyayini δεν είχε προσέξει τίποτα στην αρχή. Ήταν το επίμονο γάβγισμα του σκύλου, συνήθως πολύ ήρεμοw, που φώναξε τους γείτονες. Ο τελευταίος εκ τούτου παρατήρησε ότι ο καπνός είχε διαφύγει από το διαμέρισμα και παρενέβη για να βγάλει την Kathyayini και Appu έξω .

Δύο νεαροί ντελίβερι που περνούσαν από εκεί είδαν επίσης καπνό έξω από το κτίριο και κάλεσαν αμέσως βοήθεια. Οι πυροσβέστες έφτασαν λίγα λεπτά αργότερα. Στο μεταξύ, οι ένοικοι των 50 διαμερισμάτων έχουν εκκενώσει όλοι τους χώρους. Από τη φωτιά γλίτωσαν 150 άτομα, την οποία κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο οι πυροσβέστες.


Τα πρώτα στοιχεία που σημειώθηκαν από τους ανακριτές στο διαμέρισμα όπου είχε ξεκινήσει η φωτιά υποδηλώνουν ότι η αιτία ήταν βραχυκύκλωμα.

Η οικογένεια του Appu μπορεί να είναι περήφανη για αυτόν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share