Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός είναι ο πλουσιότερος σκύλος στον κόσμο - Δείτε εικόνες από την μαγική έπαυλη που πουλά

Η ζωή του είναι ονειρική!

19 Νοεμβρίου 2021 11:47
Αυτός είναι ο πλουσιότερος σκύλος στον κόσμο - Δείτε εικόνες από την μαγική έπαυλη που πουλά

Ο Γκύντερ ο 6ος, ένα γερμανικό ποιμενικό, είναι ο πλουσιότερος σκύλος στον κόσμο και τα τελευταία χρόνια κατοικεί σε μία ονειρική έπαυλη στο Μαϊάμι. Ωστόσο, στο παρόν έχει βγει προς πώληση έναντι 31 εκατομμυρίων δολαρίων. Με την ευκαιρία δες εδώ την απίστευτη αντίδραση ενός γερμανικού ποιμενικού όταν έβαλαν απέναντί του μια ψεύτικη τίγρη.

Ο κληρονόμος Γκύντερ

Ο Γκύντερ ο 6ος, κληρονόμησε την τεράστια περιουσία του, συμπεριλαμβανομένου ενός παραθαλάσσιου σπιτιού με 9 υπνοδωμάτια που κάποτε ανήκε στην Μαντόνα, από τον παππού του, Γκύντερ τον 4ο.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η περιουσία του σκύλου χρονολογείται πριν από δεκαετίες όταν ο Γκύντερ ο 3ος έλαβε ένα καταπίστευμα αξίας 58 εκατομμυρίων δολαρίων από την αείμνηστη ιδιοκτήτριά του, τη Γερμανίδα κόμισσα Καρλότα Λιμπεντστάιν, όταν πέθανε το 1992.

Ο πλουσιότερος σκύλος πουλά την πολυτελή έπαυλή

Η παραδεισένια έπαυλη

Από τότε, μια ομάδα διαχειριστών έχει βοηθήσει στη διατήρηση ενός αξιοζήλευτου τρόπου ζωής για μια σειρά απογόνων σκύλων.

Η βίλα σε στυλ Τοσκάνης με θέα στον κόλπο Μπισκέιν, βγήκε προς πώληση την Τετάρτη έναντι 31 εκατομμυρίων δολαρίων – αρκετά πιο πάνω από την αγορά πριν από δύο δεκαετίες από την Μαντόνα έναντι 7,5 εκατομμυρίων δολαρίων (Μάλιστα, η ίδια η ποπ σταρ δηλώνει έκπληκτη από την πώληση του σπιτιού σε αυτή την εξωφρενικά υψηλή τιμή). Το σπίτι διαθέτει επίσης ένα επιχρυσωμένο πορτρέτο του Γκύντερ του 4ου πάνω από το τζάκι του σαλονιού.

Η έπαυλη βρίσκεται σε μία από τις πιο επιθυμητές τοποθεσίες στο Μαϊάμι, σε ένα οικόπεδο 4.700 τετραγωνικών μέτρων με εκπληκτική θέα στον κόλπο και την πόλη και μια αποβάθρα για να απολαύσει ο ιδιοκτήτης τον ήλιο της Νότιας Φλόριντα. Με έκταση 780 τετραγ. μέτρων, 9 υπνοδωμάτια και 8,5 μπάνια, η κατοικία είναι ένα από τα έξι μόνο παραθαλάσσια σπίτια σε αυτή την αποκλειστική περιοχή.

Ο πλουσιότερος σκύλος πουλά την πολυτελή έπαυλή

Το μυστήριο με την κληρονομιά και την Γερμανίδα κόμισσα

Ωστόσο, υπάρχουν αμφιβολίες σχετικά με την ιστορία του πώς ο πλουσιότερος σκύλος του κόσμου συγκέντρωσε την περιουσία του, με τους Tampa Bay Times να αναφέρουν το 2005 πως η ιστορία της Γερμανίδας κοντέσας ήταν μέρος ενός διαφημιστικού κόλπου.

Ο πλουσιότερος σκύλος πουλά την πολυτελή έπαυλή

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, ο ιταλικός Τύπος δημοσίευσε μια είδηση το 1995 που ανέφερε πως η κόμισα Καρλότα Λιμπενστάιν δεν υπήρξε ποτέ και επομένως, δεν άφησε ποτέ χρήματα στη διαθήκη της στο σκύλο. Η ιστορία χαρακτηρίστηκε «φάρσα» με έναν εκπρόσωπο για να προηγούμενη πώληση να δηλώνει: «Ήταν απλώς ένα κόλπο για να δημοσιοποιηθεί η φιλοσοφία του Ομίλου Γκύντερ κα του Ιδρύματος Γκύντερ».

Η ζωή του Γκύντερ

Ένας σεφ μαγειρεύει το πρωινό του από το καλύτερο κρέας, φρέσκα λαχανικά και ρύζι. Μερικές φορές τρώει και χαβιάρι, αλλά ποτέ κροκέτες. Ταξιδεύει με ιδιωτικό τζετ, εργάζεται καθημερινά σε δεξιότητες υπακοής με τον εκπαιδευτή του και κοιμάται σε ένα στρογγυλό, κόκκινο, βελούδινο κρεβάτι με θέα στον κόλπο.

Ο πλουσιότερος σκύλος πουλά την πολυτελή έπαυλή

Όπως λένε οι κτηματομεσίτες που έχουν αναλάβει την πώληση της έπαυλης: «Ο Γκύντερ ζει στην πρώην κρεβατοκάμαρα της Μαντόνα. Κοιμάται κυριολεκτικά με την πιο όμορφη θέα σε ένα ιταλικό κρεβάτι, στο πρώην υπνοδωμάτιο της μεγαλύτερης ποπ σταρ στον κόσμο».

Ο πλουσιότερος σκύλος πουλά την πολυτελή έπαυλή

Η Κάρλα Ριτσιτέλι είναι μία από τους κύριους φροντιστές του Γκύντερ και ανήκει σε ένα διοικητικό συμβούλιο που διαχειρίζεται το καταπίστευμα αξίας σχεδόν 500 εκατομμυρίων δολαρίων, αποφασίζοντας πότε θα πουλήσει και πότε θα αγοράσει. Μάλιστα, ο σκύλος έχει «αγοράσει» ακόμη και αθλητικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης μιας ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου και μιας γυναικείας ομάδας κολύμβησης και ναι, έχει παίξει στο γήπεδο και ήταν παρόν στις συναντήσεις.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share