Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ρίξτε ένα αυγό μέσα σε πατάτα και περιμένετε 5 λεπτά! Το αποτέλεσμα... θα σας αφήσει άφωνους!

Θα δοκιμάσετε ίσως ένα από τα καλύτερα πρωινά της ζωής σας!

17 Νοεμβρίου 2021 10:23
Ρίξτε ένα αυγό μέσα σε πατάτα και περιμένετε 5 λεπτά! Το αποτέλεσμα... θα σας αφήσει άφωνους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέλετε να δοκιμάσετε κάτι καινούρια με πράγματα που έχετε το σπίτι σας; Τότε δεν έχετε παρά να ρίξετε ένα αυγό μέσα σε μια πατάτα και να περιμένετε πέντε λεπτά! Ο λόγος και το αποτέλεσμα θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό! Δείτε ακόμα: Καθάρισε ένα σφιχτό αβγό εύκολα με αυτό τον τρόπο!

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι «NorthSurvival» και μας δείχνει πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα εύκολο και υγιεινό πρωινό.

Σας αρέσει να πηγαίνετε για κάμπινγκ η για ψάρεμα; Σας αρέσει να περνάτε τις ώρες σας αργά το βράδυ στην θάλασσα η έξω από μια σκηνή; Τότε θα λατρέψετε και την παρακάτω ιδέα.

Πήρε μια πατάτα και την «άδειασε» στην συνέχεια έσπασε το αβγό και το έριξε στο εσωτερικό της πατάτας και την έβαλε στην φωτιά.

Το κανάλι NorthSurvival σημειώνει ότι αυτός δεν είναι ένας τρόπος επιβίωσης – είναι απλά ένας έξυπνος τρόπος για να μαγειρέψουμε ένα αυγό.

Με βραστές πατάτες μπορείτε να έχετε φως σε ένα δωμάτιο για έναν μήνα! Δείτε πώς! (video)

Ξέρατε ότι αν βράσετε μια πατάτα για 8 λεπτά, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μπαταρία που παράγει 10 φορές περισσότερη ισχύ από αν η πατάτα ήταν ωμή;

Απίστευτο! Δείτε τι θα συμβεί αν βουτήξετε ένα αυγό σε μία κούπα καφέ! (video)

Ο καθηγητής Φυσικής και Γεωργίας, Haim Rabinowitch, ανακάλυψε ότι αν βάλει κανείς φέτες από πατάτες ανάμεσα σε φύλα χαλκού (κάθοδος) και ψευδαργύρου (άνοδος) και τα συνδέσει με καλώδιο, τότε μπορεί να ανάψει μια λάμπα LED επαρκούς ισχύος για να φωτίσει ένα δωμάτιο για χρονικό διάστημα έως και 40 ημερών.

Μπορείτε να φανταστείτε τις προοπτικές αυτής της έρευνας; Σκεφτείτε τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει αυτή η ανακάλυψη για τους ανθρώπους σε υπανάπτυκτες περιοχές του κόσμου.

Αλλά, γιατί οι βρασμένες πατάτες; Τι είναι εκείνο που τις κάνει να λειτουργούν ως τόσο καλές μπαταρίες; Η έρευνα επικεντρώνεται στις πατάτες για δύο βασικούς λόγους: Επειδή υπάρχουν εν αφθονία σε όλο τον κόσμο. Επειδή μπορούν να καλλιεργηθούν σχεδόν παντού, συμπεριλαμβανομένων και περιοχών του πλανήτη με δύσκολες κλιματικές συνθήκες. Η ίδια η πατάτα, από μόνη της δεν αποτελεί πηγή ενέργειας. Ενεργώντας, όμως, ως γέφυρα μεταξύ των μετάλλων, επιτρέπει στα ηλεκτρόνια να κινούνται ελεύθερα μέσα από το καλώδιο, καθώς βοηθά στην παροχή ηλεκτρικής ενέργειας. Δείτε στο βίντεο πώς μπορείτε να το κάνετε κι εσείς.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share