Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο! Το αγόρι της τη χώρισε και της ζήτησε πίσω τα...

Χωρισμός με "ακριβό" τίμημα

16 Νοεμβρίου 2021 12:25
Απίστευτο! Το αγόρι της τη χώρισε και της ζήτησε πίσω τα...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία, μια μαθήτρια λυκείου από το Κολοράντο, είχε σχέση με τον πρώην φίλο της για περίπου ένα χρόνο. Χώρισε μαζί του, περίπου μια εβδομάδα πριν από το χορό αποφοίτησης του σχολείου. Εκείνος της ζήτησε πίσω όλα τα λεφτά που ξόδεψε στα ραντέβου τους. Τι έκανε η Μαρία; Η ιστορία είναι αδιανόητη, όπως αυτό που έκανε αυτό το ζευγάρι λίγες ώρες πριν το γάμο του.

Η Μαρία, άρχισε να κουβεντιάζει με φίλους για την κατάσταση και σκέφτονταν τον τρόπο που θα πλήρωνε τον πρώην της.

«Αγόρια, ας κάνουμε κάτι αστείο, ας τα χάσουμε μαζί του».

Προσέθεσε, ότι δεν ήθελε να βλάψει τον πρώην της. Απλώς, ήθελε να κάνει κάτι «ακίνδυνο» που θα του έμενε αξέχαστο.

περίεργα-2

Η Μαρία είχε ένα πολύ αστείο σχέδιο. Μάζεψε από όπου μπορούσε τα 95 δολάρια… σε βαζάκια.

Τα χρήματα ήταν όλα μαζεμένα σε κέρματα και συγκεκριμένα, σε σεντς.

Η Μαρία άφησε τα χρήματα που είχε συγκεντρώσει για τον πρώην της, με ένα σημείωμα επάνω. «Εδώ βρίσκεται κάθε σεντ των 95 δολαρίων σου.»

Η Μαρία αποφάσισε να μιλήσει στο twiiter για το σχέδιό της, επειδή ήταν ευκολότερο από το να στείλει σε όλους τους φίλους της ξεχωριστά για αυτό.

περίεργα-1


Το tweet της, είχε τεράστια επιτυχία! Όσο για τον πρώην της, πόσταρε τη δική του άποψη για τα χρήματα στο Twitter. «Όταν τα έχεις σπάσει με την τρελή πρώην σου και ορκίζεται ότι σε έκαψε, αλλά στην πραγματικότητα απλώς σε έκανε να γελάσεις.»

Είπε ότι ποτέ δεν απάτησε την Μαρία και απλώς τα χάλασε μαζί της γιατί μάλωναν συνεχώς. Όσο για τη Μαρία, ένας από τους φίλους της, της ζήτησε να πάει στον χορό μαζί του. Είπε ότι είναι σοκαρισμένη που η ιδέα της έγινε viral και ευτυχής που έλαβε τόση υποστήριξη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share