Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απίστευτη ιστορία: Γεννήθηκαν δίδυμα με διαφορετικό χρώμα

Συμβαίνει μία στο εκατομμύριο

13 Νοεμβρίου 2021 10:53
Απίστευτη ιστορία: Γεννήθηκαν δίδυμα με διαφορετικό χρώμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

To 1997 γεννήθηκαν δύο δίδυμα κοριτσάκια στο Gloucester της Αγγλίας και ενώ το να γεννηθείς δίδυμος δεν είναι σπάνιο ή αξιοπερίεργο, αυτό που συνέβη με τα δύο κορίτσια είναι πραγματικά απίστευτο.

Πιο συγκεκριμένα τα δίδυμα κορίτσια γεννήθηκαν με διαφορετικό χρώμα. Κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί ως περίπτωση, μία στο ένα εκατομμύριο, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες. Με την ευκαιρία να σου θυμίσουμε την απίστευτη ιστορία 35χρονης που γέννησε δίδυμα ενώ ήταν σε κώμα λόγω του κορωνοϊού.

Οι 20χρονες πλέον Lucy Aylmer και Maria Aylmer, δεν μοιάζουν καθόλου στην όψη. Η Lucy έχει ίσια μαλλιά, ενώ η Maria έχει κατσαρά. Η Lucy έχει άσπρο δέρμα, ενώ η Maria έχει σκούρο.

Αυτό είναι αποτέλεσμα και κληρονομιά των γονιών τους, διότι η μητέρα τους κατάγεται από τη Τζαμάικα, ενώ ο πατέρας τους είναι λευκός.

Απίστευτη ιστορία - Γεννήθηκαν δίδυμα με διαφορετικό χρώμα

Μάλιστα, τα δίδυμα έχουν ακόμη τρία αδέρφια. Τα ονόματά τους είναι George, Chynna και Jordan. Τα συγκεκριμένα μέλη της οικογένειάς τους έχουν αναμεμειγμένο χρώμα δέρματος.

Η Maria ζήλευε αρχικά το ίσιο μαλλί της αδερφής της. Από την άλλη, η Lucy ανέφερε αρκετές φορές πως ήταν υιοθετημένη. Από τις δύο αδερφές, η Maria είναι περισσότερο κοινωνική από τη Lucy. Παρά τις διαφορές που παρουσιάζουν, όμως, τα δύο αδέρφια, η μία αγαπά την άλλη και το δέσιμό τους είναι ισχυρό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share