Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικό λάθος - Μπέρδεψαν τα παιδιά στη γέννα - Νόμιζαν ότι μεγάλωναν το δικό τους παιδί

Λίγους μήνες μετά το κατάλαβαν και υπέβαλλαν μήνυση

9 Νοεμβρίου 2021 03:05
Σοκαριστικό λάθος - Μπέρδεψαν τα παιδιά στη γέννα - Νόμιζαν ότι μεγάλωναν το δικό τους παιδί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο λάθος που έγινε σε κλινική αναπαραγωγής στην Καλιφόρνια ήταν η αιτία δύο ζευγάρια να μεγαλώσουν το ένα το παιδί του άλλου. Όταν μετά από μήνες το κατάλαβαν, υπέβαλαν μήνυση στην κλινική.

Χαρακτηριστικά, κάποια στιγμή μετά από λίγο καιρό που τα παιδιά μεγάλωναν με τους "λάθους" γονείς, η μία από τις δύο μητέρες υποψιάστηκε ότι το παιδί που γέννησε δεν ήταν δικό τους, αφού τα χρώματά του ήταν πολύ πιο σκούρα από τα δικά τους. Έτσι, γεννήθηκαν οι πρώτες υποψίες.

Τις κατεύνασαν, ωστόσο, αφού αγάπησαν το παιδί κι είπαν να δείξουν εμπιστοσύνη στη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Ωστόσο, μήνες μετά, έμαθε ότι γέννησε το παιδί άλλου ζευγαριού, ενώ μία άλλη γυναίκα γέννησε το δικό της και η μητέρα έπαθε σοκ.

Νεογέννητα μωρά

Ακολούθησε μήνυση στην κλινική

«Πλημμύρισα από αισθήματα φόβου, προδοσίας, θυμού και στεναχώριας», είπε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον σύζυγό τους, ανακοινώνοντας ότι κατέθεσαν μήνυση στην κλινική.

«Στερήθηκα τη δυνατότητα να κυοφορήσω το παιδί μου. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να το μεγαλώσω και να δεθώ μαζί του κατά την εγκυμοσύνη, να νιώσω τις κλωτσιές της», δήλωσε.

Το ζευγάρι μήνυσε την κλινική και τον ιδιοκτήτη της για κακή άσκηση ιατρικής, για παραβίαση συμβολαίου, αμέλεια και απάτη και ζητά δίκη και αποζημίωση.

Η κλινική δεν έκανε κανένα σχόλιο

Η κλινική του Λος Άντζελες δεν έχει κάνει σχόλιο, ενώ οι άλλοι δύο γονείς, που προτίμησαν να παραμείνουν ανώνυμοι, σχεδιάζουν να καταθέσουν ανάλογη μήνυση, σύμφωνα με το δικηγόρο που εκπροσωπεί και τα δύο ζευγάρια.

Στη μήνυση αναφέρεται πως η κλινική μετέφερε στο ένα ζευγάρι το έμβρυο του άλλου ζευγαριού. Σύμφωνα με τη μήνυση, και τα δύο κορίτσια γεννήθηκαν το Σεπτέμβριο του 2019. Και τα δύο ζευγάρια μεγάλωναν χωρίς να το θέλουν λάθος παιδιά για τρεις μήνες, μέχρι που τα τεστ DNA επιβεβαίωσαν τους φόβους τους και αντάλλαξαν τα μωρά τους.

Και το ζευγάρι που επέλεξε την ανωνυμία, όπως και η κόρη τους, αγάπησαν το παιδί και τρομοκρατήθηκαν ότι θα τους του πάρουν. Την ίδια ώρα, το πρώτο ζευγάρι φοβόταν ότι κάποιος άλλος κυοφόρησε το μωρό του, που είναι κάπου εκεί έξω.

Η ανταλλαγή των μωρών έγινε τον Ιανουάριο του 2020

Μετά την επιστροφή του κάθε μωρού στην οικογένειά του, έγιναν προσπάθειες και από τα δύο ζευγάρια να διατηρήσουν τις μεταξύ τους σχέσεις και να παραμείνουν μια μεγάλη οικογένεια.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα περίεργο σκηνικό γίνεται viral, σας υπενθυμίζουμε το σκηνικό που μία γυναίκα σε κατάσταση υστερίας, εισέβαλλε σε γάμο και φώναξε «σε αγαπώ» στον γαμπρό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share