Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αστρονόμος κάνει με την κάμερα ζουμ στη σελήνη και παθαίνει σοκ - Δείτε τι κατέγραψε (Video)

Σοκαριστικό

7 Νοεμβρίου 2021 12:46
Αστρονόμος κάνει με την κάμερα ζουμ στη σελήνη και παθαίνει σοκ - Δείτε τι κατέγραψε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν είναι η πρώτη φορά που αστρονόμος καταγράφει περίεργες κινήσεις, με μια κάμερα, μπροστά από την επιφάνεια της σελήνης! Επίσης, ένας 24χρονος τραβούσε με την κάμερά του μια ισχυρή καταιγίδα. Αυτό όμως που είδε ξαφνικά του έκοψε την ανάσα.

Στο βίντεο θα δείτε πώς κάτι πραγματικά παράξενο συμβαίνει στο διάστημα, με τον ίδιο πάντως να μην είναι σε θέση να δώσει την απόλυτα πειστική εξήγηση, για το αν πρόκειται για ufo ή οτιδήποτε άλλο.

Δείτε τι ακριβώς κινήσεις έχει καταγράψει, επαναλαμβάνουμε όχι για πρώτη φορά, στην κάμερά του:

20χρονος άνδρας κατέγραφε τα σύννεφα με την κάμερα του - Μόλις κοίταξε καλύτερα του κόπηκε η ανάσα

Ένας άνδρας κατέγραφε τα σύννεφα με την κάμερα του και ξαφνικά του κόπηκε η ανάσα με αυτό που είδε. Μπορεί αρχικά να σας μοιάζει με κάποιο κόλπο ή ακόμη και με εξωγήινης προέλευσης δημιουργία, αλλά καθώς το παρατηρείτε θα πιστέψετε στη γνησιότητά του.

Συγκεκριμένα, βλέποντας το παρακάτω βίντεο, γίνεστε μάρτυρες ενός σπάνιου φαινομένου που ονομάζεται "crown flashing". Αυτό συμβαίνει στα σύννεφα όταν οι κρύσταλλοι πάγου ευθυγραμμίζονται με τα συνεχώς μεταβαλλόμενα μαγνητικά πεδία που προκαλούνται από την ηλεκτρική δραστηριότητα της καταιγίδας. Απίστευτο; Ενώ, ένας 29χρονος άνδρας έβγαζε φωτογραφίες κάτω από την φούστα 15χρονης και μόλις είδε ο πατέρας τι είχε καταγράψει η κάμερα έγινε χαμός!

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share