Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

24χρονος τραβούσε με την κάμερά του μια ισχυρή καταιγίδα - Αυτό που είδε ξαφνικά του έκοψε την ανάσα (Video)

Δεν πίστευε στα μάτια του!

4 Νοεμβρίου 2021 19:03
24χρονος τραβούσε με την κάμερά του μια ισχυρή καταιγίδα - Αυτό που είδε ξαφνικά του έκοψε την ανάσα (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 24χρονος άνδρας απολάμβανε μία εκπληκτική καταιγίδα στον σκοτεινό ουρανό και πήρε την κάμερα του και άρχισε να βιντεοσκοπεί αυτό το εκπληκτικό φαινόμενο. Επίσης, ένας άνδρας κατέγραφε τα σύννεφα με την κάμερα του και ξαφνικά του κόπηκε η ανάσα με αυτό που είδε.

Όταν, πολύ αργότερα, κάθισε να το ξαναδεί πρόσεξε κάτι παράξενο. Φωτεινά κομμάτια έπεφταν από τον ουρανό. Ο υπολογιστής του «πήρε φωτιά» στην προσπάθειά του να κάνει αναλύσεις και τελικά να μας δώσει το video που πραγματικά είναι αξεπέραστο και δεν νομίζουμε πως υπάρχει όμοιό του:

29χρονος άνδρας έβγαζε φωτογραφίες κάτω από την φούστα 15χρονης - Μόλις είδε ο πατέρας τι είχε καταγράψει η κάμερα...

Ένας 29χρονος άνδρας έβγαζε φωτογραφίες κάτω από την φούστα 15χρονης και μόλις είδε ο πατέρας τι είχε καταγράψει η κάμερα έγινε χαμός! Επίσης, ένας 32χρονος αποφάσισε να ανακαλύψει τι ήταν αυτό που ξυπνούσε την κοπέλα του το βράδυ και έβαλε μια κρυφή κάμερα για να το καταγράψει.

Συγκεκριμένα, ένας πατέρας στην Καλιφόρνια σταμάτησε έναν άνδρα, ο οποίος ακολουθούσε τη 15χρονη κόρη του σε ένα πολυκατάστημα και έπαιρνε φωτογραφίες κάτω από τη φούστα της, σύμφωνα με την αστυνομία και το υλικό από τις κάμερες παρακολούθησης.

Ο ύποπτος, ο οποίος είναι ο 29χρονος Jorge Ibarra Jr., εντοπίστηκε να τραβάει με ύπουλο τρόπο φωτογραφίες από γυναίκες που φορούσαν φούστες στο πολυκατάστημα, σύμφωνα με την αστυνομία. Το υλικό από τις κάμερες δημοσιεύτηκε από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής δείχνει τον 29χρονο σε μία περίπτωση να πλησιάζει δύο νεαρές γυναίκες πριν να σκύψει και να βγάλει προφανώς φωτογραφίες.

Όπως αναφέρει η New York Post, ο άνδρας σε κάποιο σημείο φαίνεται να γονατίζει μπροστά σε μία βιτρίνα του καταστήματος προσπαθώντας να φωτογραφήσει μια έφηβη και μία άλλη κοπέλα οι οποίες στέκονταν στο ταμείο, πριν ο πατέρας της έφηβης κλωτσήσει ξαφνικά το τηλέφωνό του από τα χέρια του και τον σπρώξει στο έδαφος.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share