Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μπαμπάς τσεκάρει την κάμερα ασφαλείας από το δωμάτιο του μωρού του - Οταν βλέπει κάτι τρομακτικό κάτω από την κούνια του... (Video)

Ανατριχιαστικό περιστατικό

3 Νοεμβρίου 2021 22:46
Μπαμπάς τσεκάρει την κάμερα ασφαλείας από το δωμάτιο του μωρού του - Οταν βλέπει κάτι τρομακτικό κάτω από την κούνια του... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας μπαμπάς τσέκαρε την κάμερα ασφαλείας από το δωμάτιο του μωρού του, όταν βλέπει κάτι τρομακτικό κάτω από την κούνια του... «παγώνει»! Ενώ, μία κάμερα από ελικόπτερο κατέγραψε έναν άνδρα που είχε χαθεί στο δάσος... Πάγωσαν με αυτό που είδαν.

Η Caryn Morris από το Durban της Νότιας Αφρικής προσπάθησε να βάλει στο κρεβάτι τον γιο της, Brody, ηλικίας 15 μηνών. Όπως και τα περισσότερα μικρά παιδιά, ο μικρός δεν ήθελε να παραμείνει στο κρεβάτι. Αυτή και ο σύζυγός της είχαν επισκέπτες για δείπνο και, φυσικά, ήθελε να καθίσει μαζί τους.

Δυστυχώς για την Caryn, αυτό σήμαινε πολλαπλές βόλτες μέσα και έξω από το δωμάτιο του μικρού. Πόσοι από εσάς ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Τέλος, αποφάσισε να αλλάξει τη στρατηγική της. Έβαλε ξανά τον μικρό στην κούνια του και ξάπλωσε στο πάτωμα του δωματίου του για να την βλέπει.

Σιγά-σιγά, ο μικρός αποκοιμήθηκε και ήρθε η ώρα για την μαμά του να σηκωθεί από το πάτωμα. Και το έκανε σαν έναν ninja. Ή ακόμα καλύτερα σαν ένα υπερφυσικό ήρωα!

Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε πώς η Caryn βγήκε έξω από το δωμάτιο χωρίς να ξυπνήσει τον κοιμισμένο γιό της.

Ο σύζυγος της, είδε την τολμηρή του απόδραση στις κάμερες ασφαλείας της οικογένειας. Το όλο θέμα ήταν τόσο διασκεδαστικό που αποφάσισε να το μοιραστεί με τους φίλους του στο Facebook, όπου σύντομα αυτό το βίντεο έγινε διάσημο:

«Το καλύτερο πράγμα είναι οι κάμερες στο σπίτι σας να καταγράφουν τη γυναίκα σας, προσπαθώντας να δραπετεύσει από το δωμάτιο αφού έβαλε το γιο σας για ύπνο! Σέρνεται σαν τη λεοπάρδαλη!» Είναι σκοτεινά. Είναι τρομακτικά. Γι ‘αυτό το βίντεο είναι τόσο ξεκαρδιστικό. Αυτά τα μάτια της!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share