Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ένα αγοράκι παρακολουθούσε μια τίγρη που κοιμόταν - Αυτό που έγινε μόλις την ξύπνησαν τον έκανε να φύγει τρέχοντας!

Απίστευτο!

2 Νοεμβρίου 2021 23:48
Ένα αγοράκι παρακολουθούσε μια τίγρη που κοιμόταν - Αυτό που έγινε μόλις την ξύπνησαν τον έκανε να φύγει τρέχοντας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι τίγρεις απ' ότι φαίνεται αγαπούν τον ύπνο γι΄αυτό και δεν είναι πολύ καλή ιδέα να τους τον χαλάσεις ακόμη κι αν είσαι ο καλύτερος τους φίλους.

Με ένα σοκαρισικό θέαμα ήρθε αντιμέτωπο ένα αγοράκι όταν επισκέφθηκε έναν ζωολογικό κήπο για να δει από κοντά τα αγαπημένα του αιλουροειδή. Όσο ο μικρός παρακολουθούσε με περισσή αφοσίωση μια τίγρη που κοιμόταν και μιμούταν το βρυχηθμό της, μια άλλη πλησίασε και την ξύπνησε. Κι εκεί ξεκίνησε η μάχη... Ο μικρός μόλις είδε τις τίγρεις να τσακώνονται τράπηκε σε φυγή έντρομος. Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που μια τίγρης μας αφήνει άφωνους, δείτε εδώ πού βρέθηκε μια τίγρης που κατάφερε να δραπετεύεσει.

Δείτε εδώ το βίντεο που έγινε viral:

Προσπάθησαν να σώσουν μια τίγρη με έναν εκσκαφέα - Αυτό που έγινε λίγα λεπτά μετά θα σας "κόψει την ανάσα"

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που κατέγραψε μια κάμερα και δείχνει την προσπάθεια υπαλλήλων ενός πάρκου να σώσουν μια τίγρη με τη βοήθεια ενός εκσκαφέα. Δυστυχώς, η επιχείρηση διάσωσης εξελίχθηκε σε... τραγωδία. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το πρώτο βίντεο με πρωταγωνιστή μια τίγρη που μας σοκάρει, δείτε εδώ μια αγέλη από τίγρεις που κατασπάραξε ένα γαϊδουράκι.

Η δραματική διάσωση έλαβε χώρα σε ένα πάρκο στην Ινδία όπου φιλουξενόταν το άγριο ζώο. Οι αρχές της Ινδίας αναφέρουν ότι η τίγρης επιτέθηκε σε μία ομάδα μεταναστών εργατών που εργάζονταν σε ένα λατομείο την περασμένη εβδομάδα, οδηγώντας στον θάνατο ενός άνδρα και μίας γυναίκας.

Όταν τελικά η τίγρης εντοπίστηκε, οι αρμόδιοι προσπάθησαν να την ακινητοποιήσουν με τη χρήση ενός ηρεμιστικού όπλου και με τον εκσκαφέα επιχείρησαν να την ανασύρουν. Ωστόσο, μέσα στον πανικό ο εκσκαφέας χτύπησε και συνέθλιψε κατά λάθος το άτυχο ζώο.

Η τίγρης πέθανε λίγο αργότερα εκείνο το βράδυ. Παρά το γεγονός ότι οι υπάλληλοι του πάρκου ισχυρίζονται ότι το ζώο πέθανε από κάποιου είδους μόλυνση που της προκάλεσε ασφυξία, οι ακτιβιστές λένε ότι ο θάνατος της τίγρης επήλθε αναμφίβολα από τους σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστη κατά την επιχείρηση για την αιχμαλωσία της.

Δείτε εδώ το τρομακτικό βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share