Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κάμερα από ελικόπτερο κατέγραψε έναν άνδρα που είχε χαθεί στο δάσος...Πάγωσαν με αυτό που είδαν

Θα συγκινηθείτε!

2 Νοεμβρίου 2021 20:31
Κάμερα από ελικόπτερο κατέγραψε έναν άνδρα που είχε χαθεί στο δάσος...Πάγωσαν με αυτό που είδαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο 67χρονος αυτός άνδρας, ο Μάρτιν Κέι, παγιδεύτηκε μέσα στο δάσος ενώ είχε πάει βόλτα με τον σκύλο του. Αυτό που κατέγραψε η κάμερα ελικοπτέρου λίγες ώρες μετά, τους έκανε να παγώσουν.

Ο Μάρτιν δεν μπορούσε να βρει την έξοδο, είχε χαθεί για τα καλά. Προσπάθησε να καλέσει για βοήθεια, αλλά κανείς δεν κατάφερε να τον ακούσει. Ο Χόλι Μπλου, το μαύρο λαμπραντόρ του, δεν μπορούσε να τον βοηθήσει, όμως παρέμεινε δίπλα του σε όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασε.

Κάποια στιγμή, ένας φίλος του άνδρα συνειδητοποίησε ότι λείπει και έτσι κάλεσε για βοήθεια. 7 ώρες μετά, εντοπίστηκε μέσω θερμικής απεικόνισης που έγινε από ελικόπτερο. Οι εικόνες έδειχναν, πως ακόμα και σε μηδενικές θερμοκρασίες, ο σκύλος του δεν τον είχε εγκαταλείψει. Μια ομάδα από διασώστες, προσπάθησαν να τον απεγκλωβίσουν, αλλά τελικά εγκλωβίστηκαν και οι ίδιοι. Τον σκέπασαν με τα σακάκια τους και περίμεναν μέχρι να έρθουν ενισχύσεις. Εν τω μεταξύ, ο Χόλι Μπλου δεν το είχε κουνήσει από δίπλα του. Κάτι παρόμοιο έκανε και αυτός ο σκύλος όταν πέθανε το αφεντικό του, που μπορείτε να δείτε εδώ και να δακρύσετε...

Κάμερα από ελικόπτερο κατέγραψε έναν άνδρα που είχα χαθεί στο δάσος...Πάγωσαν με αυτό που είδαν

Ο Μάρτιν στην συνέχεια, ξύπνησε στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου. Είπε ότι το κρύο ήταν φοβερό και ότι ο σκύλος του είναι ένας από τους πιο πιστούς του φίλους.

Άραγε το δικό σας σκυλί θα το έκανε αυτό για σας;

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε ένα λιοντάρι να ορμάει σε μια αγελάδα. Αυτό που ακολούθησε θα σας σοκάρει!

Οι κάμερες ασφαλείας καθημερινά καταγράφουν τα πιο περίεργα περιστατικά, κάπως έτσι και σε αυτή την περίπτωση απαθανατίστηκε μια επίθεση λιονταριού σε μια αγελάδα. Αυτό που σοκάρει όμως δεν είναι η επίθεση αλλά η αντίδραση του αγρότη που είδε την αγελάδα του να τρέχει έντρομη!

Τα λιοντάρια ανήκουν στα πιο άγρια ζώα του ζωικού βασιλείου και φροντίζουν να το αποδεικνύουν καθημερινά καθώς κυνηγούν και "πιάνουν" το θήραμά τους μόνα τους με όχι και τόσο "πολιτισμένο" τρόπο. Φυσικά, υπάρχουν και εξαιρέσεις που τα λιοντάρια γίνονται τρυφερά και προστατευτικά, δείτε εδώ ένα λιοντάρι που ταΐζει το μωρό μιας λεοπάρδαλης που το θέαμα του μας κάνει να λιώνουμε!

Το λιοντάρι στο βίντεο που ακολουθεί όμως δεν το λες και τρυφερό καθώς επιτέθηκε άγρια σε μια οικόσιτη αγελάδα.

Ημίγυμνος από τη μέση και πάνω ο αγρότης και ιδιοκτήτης της αγελάδας παρακολουθεί έντρομος ένα λιοντάρι να του καταστρέφει το βιος του.

Ενώ η αγελάδα καταφέρνει να ξεφύγει από τα νύχια του θηρίου, δεν συμβαίνει το ίδιο και με το μοσχαράκι της.

Ο Ινδός αγρότης όμως αντί να τα χάσει, παίρνει ένα στειλιάρι και ως άλλος ακοντιστής πετυχαίνει το «τέρας» στο δόξα πατρί με αποτέλεσμα να το τρέψει σε άτακτη φυγή!

Δείτε τον αγρότη που έδιωξε το πεινασμένο λιοντάρι

Φυλακισμένο λιοντάρι ζούσε σε αυτό το κλουβί. Ωστόσο μια ημέρα έγινε το απίστευτο - Θα λυγίσετε!

Τι φαντάζεστε ότι έγινε με αυτό το λιοντάρι που ζούσε σε ένα κλουβί; Μια ημέρα έγινε κάτι τρομερό!

Η επίσκεψη στο τσίρκο ακούγεται διασκεδαστική υπόθεση για όλη την οικογένεια. Υπάρχει ποπ κορν, διασκεδαστικές παραστάσεις, και το καλύτερο απ’ όλα άγρια ζώα!

Ωστόσο, πολλά ζώα στο τσίρκο δεν ζουν σε καλές συνθήκες. Κρατούνται σε καθεστώς αιχμαλωσίας παρά τη θέλησή τους, αναγκάζονται να κάνουν κόλπα, και κρατούνται εκτός του φυσικού τους περιβάλλοντος. Μερικά ζουν σε μικρά κλουβιά που ανακόπτουν την ανάπτυξή τους και τους προκαλούν στρες και κατάθλιψη, όπως είχε συμβεί και με αυτό το λιοντάρι που αφέθηκε ελεύθερο έπειτα από 13 χρόνια.

Πολλοί μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί για την υπεράσπιση των ζώων απελευθερώνουν αυτά τα άτυχα ζώα, όπως συνέβη και στην ιστορία της τίγρης Hoover. Η τίγρης είχε ζήσει πολλά χρόνια, όπου συμμετείχε σε παραστάσεις, σε ένα τσίρκο στο Περού. Η νομοθεσία στο Περού επιτρέπει τα άγρια ζώα στα τσίρκα, και ο Hoover ζούσε σε μικρό κλουβί και τον χτυπούσαν με μαστίγια, στα πλαίσια της «εκπαίδευσής» του.

Οι υπερασπιστές των ζώων του μη κερδοσκοπικού φιλοζωϊκού οργανισμού Animal Defenders International δεν το ανέχτηκαν αυτό. Κυνήγησαν το ζωολογικό κήπο για μήνες, και μετά από ανώνυμη πληροφορία, έκαναν έφοδο στον ζωολογικό κήπο και διέσωσαν τον Hoover!

Η τίγρης ήταν η τελευταία που απέμεινε ζωντανή από αρχικά 12 συνολικά τίγρεις, τώρα δεν θα κρατείται παρά τη θέλησή της και θα περιφέρεται ελεύθερη σε προστατευόμενο χώρο. Μεταφέρθηκε στην οργάνωση Big Cat Rescue στη Φλόριντα, όπου μπορεί πλέον να ζήσει μια πιο φυσιολογική ζωή, καθώς δε μπορεί να ζήσει ελεύθερη εξαιτίας της αιχμαλωσίας της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share