Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Πενηντάρα γιαγιά με 3 εγγόνια ετοιμάζεται να παντρευτεί 22χρονο που γνώρισε στο Tinder

Απίστευτο!

2 Νοεμβρίου 2021 15:25
Πενηντάρα γιαγιά με 3 εγγόνια ετοιμάζεται να παντρευτεί 22χρονο που γνώρισε στο Tinder
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 50χρονη Σάρα Χόκινς γνώρισε τον 22χρονο Πέρι Χοπστάιν, όταν κατέβασε το εύρος ηλικίας που τον ενδιαφέρει στα 19 έτη στο Tinder και πλέον όταν βγαίνουν μαζί την περνούν για τη μαμά του.

Όμως παρά τα συχνά σχόλια του κόσμου, το ερωτευμένο ζευγάρι από τη Βόρεια Καρολίνα σκοπεύει να παντρευτεί του χρόνου.

«Ίσως να είμαι αρκετά μεγάλη για να είμαι μάνα του, αλλά αυτό δεν με εμποδίζει από το να κυνηγήσω την ευτυχία» λέει η δασκάλα δημοτικού σχολείου.

«Ο Πέρι κι εγώ ξέρουμε ότι είμαστε ο ένας φτιαγμένος για τον άλλο και δεν μας νοιάζει τι θα πει ο κόσμος» λέει η 50χρονη ερωτευμένη γυναίκα, σύμφωνα με την «Daily Mail». To 2015, η Σάρον χώρισε έπειτα από 16 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της. Ωστόσο, έφεραν τη βέρα στο ζευγάρι την ώρα του γάμου - Αυτό που είδε η νύφη δεν πρόκειται να το συγχωρήσει ποτέ!

Τι είπε για τον πρώην άντρα της

«Ο πρώην άντρας μου, που είχε παρόμοια ηλικία με εμένα, ήταν τέλειος στην αρχή. Αλλά τον τελευταίο χρόνο του γάμου μας, έπιανα τον εαυτό μου να ρίχνει κλεφτές ματιές σε άντρες στα 20, όταν βγαίναμε έξω» λέει η γυναίκα.
Χρόνια αργότερα, η Σάρον ταίριαξε με τον 22χρονο τότε Πέρι. «Κοίταξα το προφίλ του και κατάλαβα ότι ήταν 22 ετών, που τον έκανε 28 χρόνια μικρότερό μου. Μικρότερο και από τα τρία παιδιά μου» παραδέχεται η 50χρονη δασκάλα από τις ΗΠΑ.

Πενηντάρα γιαγιά με 3 εγγόνια ετοιμάζεται να παντρευτεί 22χρονο που γνώρισε στο Tinder

«Του είπα ότι είμαι γιαγιά, αλλά δεν τον ένοιαξε. Ευτυχώς ούτε η 23χρονη κόρη μου που ζει μαζί μου είχε πρόβλημα με τον Πέρι».

Τον Ιούνη του 2020 έγιναν και επίσημα ζευγάρι. «Λόγω της πανδημίας κορωνοϊού, ο Πέρι μετακόμισε αμέσως στο σπίτι μου. Έγινε γρήγορα, αλλά ήμουν πιο ευτυχισμένη από ποτέ και έμοιαζε πολύ σωστό» λέει η γυναίκα.
Τώρα, το ερωτευμένο ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί την επόμενη χρονιά.

«Δεν με νοιάζει για ένα ανόητο νούμερο όπως η ηλικία. Είναι ο Πέρι ως άτομο που ερωτεύτηκα τόσο βαθιά» λέει η 50χρονη δασκάλα.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share