Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Οι 3 παρθένες κόρες: Το σόκιν ανέκδοτο της ημέρας (31/10)

Πολύ γέλιο!

31 Οκτωβρίου 2021 07:14
Οι 3 παρθένες κόρες: Το σόκιν ανέκδοτο της ημέρας (31/10)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας καλημερίζει με το κλασικό ανέκδοτο της ημέρας (31/10) και ελπίζουμε να σας αρέσει όσο και το χθεσινό.

Πάμε να δούμε το ανέκδοτο αναλυτικά παρακάτω:

Μια μητέρα είχε τρεις παρθένες κόρες. Κάποτε παντρεύτηκαν και οι τρεις μαζί αλλά η μητέρα ανησυχούσε για την σεξουαλική απειρία τους. Ήθελε λοιπόν να ξέρει πως περνάνε κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος. Τις έβαλε να υποσχεθούν ότι θα στείλουν από μια κάρτα που θα έγραφε με υπονοούμενα πως είναι η εμπειρία τους.

Η πρώτη έστειλε μια κάρτα από την Καραϊβική, δύο μέρες μετά τον γάμο. Έγραφε μόνο τη λέξη «Nescafe»! Η μητέρα έτρεξε στην κουζίνα και έβγαλε από το ντουλάπι ένα κουτάκι «Nescafe» πάνω στο οποίο ήταν γραμμένο «Good to the last drop». Η μητέρα κοκκίνισε, αλλά ένοιωσε χαρούμενη για την κόρη της.

Η δεύτερη έστειλε μια κάρτα από το Ντουμπάι, μια εβδομάδα μετά τον γάμο, που έγραφε «Rothmans». Η μητέρα πήγε στο περίπτερο και αγόρασε ένα πακέτο τσιγάρα πάνω στο οποίο έλεγε «Extra Long. King Size». Πάλι κοκκίνισε λίγο, άλλα ένοιωσε χαρούμενη για την κόρη της,

Η τρίτη έφυγε για μήνα του μέλιτος στο Μπαλί. Η μητέρα περίμενε μια βδομάδα, δύο, τρεις Τελικά, μετά από ένα μήνα, μια κάρτα έφτασε. Μόνο οι παρακάτω λέξεις ήταν γραμμένες, και αυτές με τρεμάμενο χέρι «South African Airways». Η μητέρα άρπαξε ένα ταξιδιωτικό περιοδικό, ξεφύλλισε με ανυπομονησία τις σελίδες, και βρήκε την διαφήμιση της South African Airways. Η διαφήμιση έγραφε

«Ten times a day, seven days a week, both ways».

Η μαμά λιποθύμησε...

Bonus ανέκδοτο

Πήγε μια γυναίκα στον οδοντίατρο. Κάθεται στην καρέκλα και ανοίγει το στόμα.

–Μια μικρή τρυπούλα, θα τη σφραγίσουμε, λέει ο οδοντογιατρός. Και βάζει μπρος τον τροχό.

Η γυναίκα ξαφνικά πιάνει το γιατρό με το χέρι απ’ τα… καρύδια.

–Τι έπαθες; λέει ξαφνιασμένος ο γιατρός. Πρόσεχε τι κρατάς!

Και η γυναίκα απαντάει:

–Γιατρέ, εμείς δεν θα πονέσουμε ο ένας τον άλλο. Εντάξει;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share