Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όταν ο γαμπρός φίλησε αυτή τη γυναίκα μπροστά στη νύφη, όλοι πάγωσαν... (Video)

Απίστευτο περιστατικό!

28 Οκτωβρίου 2021 09:59
Όταν ο γαμπρός φίλησε αυτή τη γυναίκα μπροστά στη νύφη, όλοι πάγωσαν... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από 8 χρόνια, ήρθε αυτή η μέρα! Ο Luke και η Kristeen θα ενώνονταν με τα δεσμά του γάμου! Αν και συνήθως στους γάμους υπάρχει ένας χορός ανάμεσα στο γιο και την μητέρα του, σε αυτή την περίπτωση η μητέρα του γαμπρού πάσχει από αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση και είναι καθηλωμένη σε καροτσάκι.

Ο γαμπρός αποφάσισε να γονατίσει δίπλα στη μητέρα του και να χορέψει μαζί της όπως και να είχε. Ο Luke χορεύει μαζί της ενώ εκείνη έχει βάλει τα κλάματα από τη συγκίνηση της! Ωστόσο δείτε και άλλη μια περίεργη ιστορία με μια νύφη, η οποία ετοιμαζόταν να πετάξει την ανθοδέσμη... Αυτό που έκανε στη συνέχεια τους άφησε όλους άφωνους.

Η νύφη συγκινήθηκε κι αυτή από αυτήν την στιγμή. Εξηγεί πως επηρέασε την ίδια και τους υπόλοιπους καλεσμένους: Ήταν ίσως η πιο συγκινητική στιγμή που έχω ζήσει. Δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην δάκρυσε στο χώρο.

Τα 7 αδέρφια της νύφης γύρισαν πλάτη στους καλεσμένους την ώρα της δεξίωσης. Κανείς δεν είχε ιδέα για αυτό που θα ακολουθούσε!

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δούμε τα επτά αδέρφια μια νύφης, να της κάνουν το πιο όμορφο δώρο γάμου. Αυτό που της είχαν ετοιμάσει, θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη της.

Τα αδέρφια της, που ήταν σε ηλικίες από 15 έως και 46 ετών, την ώρα της δεξίωσης του γάμου εκτέλεσαν μια χορογραφία με τη βοήθεια μιας βρετανικής σχολής χορού. Με τη χορογραφία αυτή, ήθελαν να δείξουν στην αδερφή τους, ότι θα είναι για πάντα δίπλα της σε ότι χρειαστεί.

Στη χορογραφία, έπαιξαν πολλά τραγούδια όπως το «Thriller» του Michael Jackson και το «All The Single Ladies» της Beyonce. Η παράσταση που έδωσαν ήταν καταπληκτική και εντυπωσίασε τους πάντες. Ισχυρίζονται πως προετοιμάστηκαν για αυτή, κάνοντας μόνο έξι ώρες πρόβες. Η αδερφή τους, ξετρελάθηκε με τη χορογραφία και δάκρυσε από συγκίνηση.

Δείτε την υπέροχη χορογραφία στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share