Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παππούς έφαγε λαδομπογιά αντί για γιαούρτι κατά λάθος και... Δείτε τι συνέβη!

Το αποτέλεσμα δεν το περιμέναμε!

27 Οκτωβρίου 2021 20:40
Παππούς έφαγε λαδομπογιά αντί για γιαούρτι κατά λάθος και... Δείτε τι συνέβη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 90χρονος παππούς μπέρδεψε το γιαούρτι με την λαδομπογιά και το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που όλοι περιμέναμε. Η εγγονή του δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να είναι πασαλειμένος με λαδομπογιά στο στόμα, αντί για γιαούρτι!

Μπορεί να φαίνεται και να ακούγεται αστείο, αλλά είναι κάτι πολύ σοβαρό. Η Άλεξ Στέιν ανέβασε τη φωτογραφία του παππού της, του 90χρονου Μπόμπι με την μπογιά στα χείλη του, και μία άλλη φωτογραφία από το μισό-άδειο δοχείο της λαδομπογιάς. Θα μπορούσε να είχε τραγική κατάληξη η λάθος αυτή επιλογή του παππού...

undefined

“Ο παππούς μου έφαγε λαδομπογιά σήμερα αφού νόμιζε ότι ήταν γιαούρτι,” έγραψε η στην ανάρτησή της η εγγονή του!

Η νεαρή Νεοϋορκέζα δημοσίευσε αργότερα ένα screenshot της συνομιλίας που είχε με τον παππού της, στην οποία ο ηλικιωμένος της έλεγε ότι «το στομάχι του ήταν χάλια».

undefined

“Όταν λέω ότι αγαπάει το γιαούρτι, εννοώ ότι πεθαίνει για το γιαούρτι,” είπε. “Η μαμά μου αγοράζει τουλάχιστον 7 κιλά γιαούρτι την εβδομάδα.”

Πολλοί αναρωτήθηκαν για πλάκα, αν το γιαούρτι που έτρωγε είχε γεύση φιστίκι ή βανίλια.

undefined

“Ο παππούς μου πάντα αγαπούσε τους ανθρώπους με χιούμορ. Δεν τον νοιάζει αν κάποιοι γελούν μαζί του.”

Ο Μπόμπι είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ και αυτοσαρκασμό, ενώ στη σελίδα του στο Instagram αυτοπροσδιορίζεται ως ένας νεαρός 90άρης!

“Σήμερα έφαγα κατά λάθος λαδομπογιά αντί γιαούρτι. Ωστόσο, μπορώ να πω ότι είναι πιο νόστιμη απ’ αυτό!” έγραψε στο λογαριασμό του.

Η γιαγιά της φωτογραφίας μεταμορφώθηκε. Η αλλαγή της θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Πάθαμε πλάκα με αυτή την αλλαγή της γιαγιάς. Η μεταμόρφωσή της θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Με την ευκαιρία διαβάστε: 78χρονη γιαγιά μεταμορφώνεται μπροστά στην κάμερα. Δεν θα πιστεύετε στο αποτέλεσμα.

Ως γνωστόν,το "contouring" έχει γίνει της μόδας. Έτσι μια γιαγιά αποφάσισε να το εφαρμόσει πάνω της.

Η τολμηρή 80χρονη γιαγιά Λίβια αφέθηκε στα χέρια της εγγονής της και μακιγιέζ στο επάγγελμα ,Tea Flego και το αποτέλεσμα αφήνει άφωνους ακόμη και τους πιο δύσπιστους του μότο: "το μακιγιάζ κάνει θαύματα''.

Η τεχνική με τις φωτοσκιάσεις, το να σκουραίνεις δηλαδή κάποια σημεία που θέλεις να καλύψεις και να ρίχνεις φως σε κάποια άλλα που θέλεις να αναδείξεις, είχε τέλεια εφαρμογή στη Λίβια,καθώς την έκανε να δείχνει πολύ, μα πολύ νεότερη.... Τις φωτογραφίες της γιαγιάς ,έχει ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Instagram η όμορφη εγγονή της.

Δείτε την:

μεταμόρφωση γιαγιάς

Αυτή την γιαγιά την έθαψαν μαζί με το κινητό της. Μετά από 5 χρόνια έγινε κάτι απίστευτο...

Σοκ! Έθαψαν την γιαγιά μαζί με το κινητό της τηλέφωνο. Ωστόσο ύστερα από 5 χρόνια έγινε κάτι τρελό.

Η κοπέλα δε μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε. Όταν το κινητό της ήχησε και κατάλαβε ότι είχε μήνυμα, πήγε να το διαβάσει και έμεινε άφωνη. Με την ευκαιρία διαβάστε: Κάθε φορά που πήγαινε στη γιαγιά της, ζητούσε ψιλά για να αγοράσει κάτι. Όταν πέθανε έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε σπίτι

Το μήνυμα ήταν από… τη γιαγιά της, η οποία πέθανε από καρκίνο του εντέρου το 2011! Η ιστορία που εκτυλίχθηκε στη Βρετανία είναι λίγο «περίεργη».

Η 59χρονη Λέσι Έμερσον απεβίωσε πριν σχεδόν τρία χρόνια, αλλά οι συγγενείς της αποφάσισαν να τη θάψουν μαζί με το κινητό της. Ο λόγος; Ήθελαν να της στέλνουν μηνύματα αγάπης, για να νιώθουν πως είναι ακόμα κοντά τους. δε μπορούσαν να διαχειριστούν διαφορετικά την απώλεια της. Ώσπου μία μέρα η γιαγιά τους… απάντησε.

τάφος γιαγιάς

Η 22χρονη εγγονή της Εμερσον, Σέρι, έστειλε μήνυμα στο κινητό της γιαγιάς της λέγοντας της πόσο της λείπει και σοκαρισμένη έλαβε την εξής απάντηση: «Σε προσέχω, θα το ξεπεράσεις και θα είσαι καλά».

Αν και η κοπέλα δε μπορούσε να καταλάβει τι γινόταν, το μήνυμα απευθυνόταν τόσο στην ίδια όσο και στον Γκράχαμ Έμερσον, τον θείο της.

«Ένιωσα να αρρωσταίνω όταν το διάβασα. Σοκαρίστηκα και δεν ήξερα τι να κάνω», τόνισε η 22χρονη Λέσι Έμερσον. Τρομοκρατημένη όπως ήταν η κοπέλα, έστειλε μήνυμα πάλι στο ίδιο νούμερο ρωτώντας ποιος είναι για να λάβει νέο μήνυμα που έγραφε «μία ενοχλητική χορτοφάγος». Με την ευκαιρία διαβάστε: Η γιαγιά σέρφερ από την Κεφαλονία που... δαμάζει τα κύματα και μπάινει στο ρεκόρ Γκίνες!

Η νεαρή επικοινώνησε αμέσως με την οικογένεια της και ο γιος της εκλιπούσας, Τζον Εμερσον πήρε την απόφαση να τηλεφωνήσει στο νούμερο που ήξερε ότι ήταν της μητέρας του.

Τελικά η παρεξήγηση λύθηκε, αφού αν και οι συγγενείς της Λέσλι Έμερσον είχαν ζητήσει να διαγραφεί το νούμερο και να μη μπορεί να δοθεί σε άλλον, το λάθος είχε κάνει η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που είχε κάνει ακριβώς αυτό.

Είχε παραχωρήσει τον αριθμό σε άλλο χρήστη με αποτέλεσμα αυτό το απίστευτο μπέρδεμα. Ο νέος χρήστης του κινητού, ενημερώθηκε τι συμβαίνει και ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια για την αναστάτωση που προκάλεσε άθελα του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share