Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021

Ο παππούς πέθανε και είχε 700.000 ευρώ κομπόδεμα - Όταν δείτε σε ποιον τα άφησε θα τρελαθείτε

Απίστευτο!

27 Οκτωβρίου 2021 12:55
Ο παππούς πέθανε και είχε 700.000 ευρώ κομπόδεμα - Όταν δείτε σε ποιον τα άφησε θα τρελαθείτε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας παππούς πέθανε στα 75 του χρόνια, αλλά το πιο ενδιαφέρον ήταν το... κομπόδεμα που είχε και έφτανε στα 700.000 ευρώ, ενώ απίστευτο ήταν το σε ποιον τα άφησε.

Το τρομερό είναι, ότι ο Ronald Butcher δεν άφησε ούτε μία δεκάρα στην οικογένειά του! Ο Butcher, άφησε όλη του την περιουσία σε έναν άνθρωπο που ονομάζεται Daniel Sharp, εκτιμώντας κάτι εντελώς διαφορετικό που έκανε εκείνος ο άνθρωπος, καθώς τον βοηθούσε με κάτι εξαιρετικά σημαντικό για τη διατήρηση του σπιτιού του, με αποτέλεσμα να του αφήσει την κληρονομιά.

Ο Sharp καθάριζε τις υδρορροές στο σπίτι του Butcher χωρίς αντάλλαγμα και οι δύο άνδρες είχαν γίνει φίλοι. Ήταν φίλοι για έξι χρόνια. Δύο μήνες πριν από το θάνατό του, ο Butcher άλλαξε γνώμη και θέλησε ο Sharp να είναι το μόνο άτομο στο οποίο θα άφηνε όλα του τα χρήματα, ενώ σε μια άλλη υπόθεση ο παππούς και η γιαγιά έκλαιγαν με αναφιλητά για έναν τρομερό λόγο.

Ο παππούς πέθανε και είχε 700.000 ευρώ κομπόδεμα - Όταν δείτε σε ποιον τα άφησε θα τρελαθείτε

Φυσικά, η οικογένεια προσπαθεί να αμφισβητήσει αυτήν την αλλαγή. Ο Sharp ισχυρίζεται ότι δεν είχε καμία σχέση με την αλλαγή της απόφασης του Butcher. Ο δικηγόρος του Sharp ισχυρίζεται ότι ο Butcher ήταν ένας μοναχικός άνθρωπος και ότι ο Sharp ήταν φίλος του.

Ο δικηγόρος συνέχισε λέγοντας, ότι στον Butcher άρεσε να ακούει τον Sharp να μιλάει για το γιο του και ότι ήξερε τι έκανε όταν άλλαζε γνώμη. Φαίνεται ότι η οικογένειά του αγνοούσε τον ηλικιωμένο άνθρωπο και τώρα που πέθανε, απλώς θέλουν τα χρήματά του.

Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια Butcher, δήλωσε ότι ο Butcher έστεκε καλά στα μυαλά του, αλλά ότι η απόφαση που πήρε ήταν «περίεργη» και «ύποπτη».

Και για να γίνουν ακόμη χειρότερα τα πράγματα, το σώμα του ηλικιωμένου βρέθηκε δύο μήνες μετά το θάνατό του.

Η οικογένειά του, φαίνεται ότι δεν ενδιαφέρονταν καν να μάθει αν ήταν εντάξει. Ούτε ένα τηλεφώνημα δεν έκαναν.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share