Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021

21χρονη μητέρα έβαλε το παιδί της με σύνδρομο Down μέσα στο πλυντήριο! Αυτό που έκανε στην συνέχεια όμως...

Προκάλεσε οργή!

27 Οκτωβρίου 2021 09:27
21χρονη μητέρα έβαλε το παιδί της με σύνδρομο Down μέσα στο πλυντήριο! Αυτό που έκανε στην συνέχεια όμως...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η 21χρονη μάνα τέρα έβαλε το παιδί της με σύνδρομο Down, μέσα στο πλυντήριο. Η συνέχεια είναι ακόμα πιο εξοργιστική!

Η λέξη «μητέρα» σίγουρα δεν της ταιριάζει. Όχι μόνο φωτογράφιζε το παιδί της μέσα στον κάδο του πλυντηρίου, αλλά μετά ανέβασε τις φωτογραφίες στο facebook και γελούσε...

Η Κόρτνει Στιούαρτ, 21 ετών είναι μητέρα ενός μικρού αγοριού με σύνδρομο down. Ζει στη Σκωτία στην πόλη Erskine.

Το παιδάκι της είναι μόλις 2 χρονών και η Κόρτνει , θεώρησε καλό να το βάλει μέσα στον κάδο ενός πλυντηρίου, να κλείσει το πορτάκι και να αρχίζει να το φωτογραφίζει. Και δεν είναι το μόνο 2χρονο που έχει εγκλωβιστεί μέσα σε πλυντήριο, αλλά αυτή η μάνα το έβαλε επίτηδες για να περάσει καλά!

Στη συνέχεια ανέβασε τις φωτογραφίες αυτές στο facebook με διάφορα «εξυπνακίστικα» σχόλια που έκανε η ίδια. Τη φωτογραφία της επίσης συνόδευαν φατσούλες που κλαίνε από τα γέλια.

21χρονη μητέρα έβαλε το παιδί της με σύνδρομο Down μέσα στο πλυντήριο! Αυτό που έκανε στην συνέχεια όμως...

Σχεδόν αμέσως εκατοντάδες χρήστες του facebook, γνωστοί αλλά και άγνωστοι της Κόρτνει, άρχισαν να της επιτίθενται και δικαίως.

Μάλιστα αρκετοί τηλεφώνησαν αμέσως στην αστυνομία και κατάγγειλαν το συμβάν. Στην φωτογραφία απεικονίζονταν ο μικρούλης κλεισμένος μέσα στον κάδο, και το χέρι της μητέρας του να κρατά τον κάδο κλειστό.

Σε λίγη ώρα οι αστυνομικοί χτυπούσαν την πόρτα του σπιτιού της. Την ίδια στιγμή οι γείτονες είχαν βγει στις αυλές τους και άρχισαν να φωνάζουν και να ζητούν τη σύλληψη της μητέρας. Μάλιστα ένας είπε χαρακτηριστικά:

«Ξέραμε ότι ο μικρούλης έχει σύνδρομο down, αλλά και να μην είχε, δεν μπορεί να βάζεις ένα δίχρονο μέσα στον κάδο και να κλείνεις την πόρτα και μετά να γελάς. Είμαστε σοκαρισμένοι»

Αμέσως μετά το περιστατικό η Κόρτνει ανέβασε πάλι την ίδια φωτογραφία και έγραψε σε κείμενο: «Για όποιον τηλεφώνησε στην αστυνομία, να σας ενημερώσω ότι στη φωτογραφία δεν υπάρχει καμία κακοποίηση. Όσοι γνωρίζουν το παιδί μου θα ήξεραν ότι του αρέσει να μπαίνει στον κάδο του πλυντηρίου.»

Και τα σχόλια από κάτω συνέχισαν να είναι καυστικά. Μάλιστα μια γυναίκα της έγραψε: «Τι είναι αυτά που λες; Είσαι τρελή».

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Erskine, δήλωσε πως έγιναν αυστηρές συστάσεις στη μητέρα και πως την επόμενη φορά θα παρέμβουν οι κοινωνικές υπηρεσίες για την φροντίδα του παιδιού.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share