Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021

Δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία του 3χρονου γιου της και δέχθηκε αρνητικά σχόλια - Με το λόγο θα παγώσετε

Παρατηρήστε την καλύτερα...

27 Οκτωβρίου 2021 09:15
Δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία του 3χρονου γιου της και δέχθηκε αρνητικά σχόλια - Με το λόγο θα παγώσετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μητέρα δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της στο διαδίκτυο, και κατευθείαν δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια. Ο λόγος θα σας εξοργίσει. Το Athensmagazine.gr θα σας παρουσιάσει την ιστορία, όπως έκανε και με την περίεργη φωτογραφία από το Άγιο Όρος.

Πολλοί ανεβάζουν φωτογραφίες χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες. Φανταστείτε τώρα να ανεβάζατε μια φωτογραφία του παιδιού σας στα κοινωνικά δίκτυα και κάποιος να σχολίαζε: «Το παιδί σου είναι άσχημο». Κανένας γονιός δεν θα χαιρόταν βλέποντας αυτό.

Το 2015, η Λόρεν Ρούσελ άκουγε απαίσια σχόλια για την εμφάνιση του 3χρονου γιου της, Νόα Γκίλμπερτ, σχεδόν καθημερινά. Αλλά όχι επειδή ήταν άσχημος ή δεν συμπεριφερόταν σωστά – ο κόσμος τον πείραζε λόγω του χρώματος των μαλλιών του.

Η Λόρεν μίλησε στο Facebook για τις φρικτές εμπειρίες της

«Σήμερα η καρδιά μου ράγισε στα δύο. Ενώ ήμασταν στο λεωφορείο 12, έγινα μάρτυρας βάναυσης συμπεριφοράς προς τον 3χρονο γιο μου από ένα πολύ στενόμυαλο αγόρι που δεν πρέπει να ήταν πάνω από 13. Δυστυχώς, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά και ξέρω ότι δεν θα είναι η τελευταία. Έχει γίνει στόχος ανθρώπων όλων των ηλικιών.»

«Και για ποιο λόγο; Επειδή έχει κόκκινα μαλλιά. Είπαν στο όμορφο αγοράκι μου ότι η πρόνοια έπρεπε να τον μαζέψει, γιατί το χρώμα των μαλλιών του ήταν αηδιαστικό. Το αγόρι τότε γύρισε στον φίλο του και είπε ότι αν ποτέ έκανε παιδί με κόκκινα μαλλιά, θα το σκότωνε. Το αγοράκι μου είναι μόλις 3 ετών και είναι πολύ μπερδεμένο.

Δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία του 3χρονου γιου της και δέχθηκε αρνητικά σχόλια - Με το λόγο θα παγώσετε

Το αγοράκι είναι πάρα πολύ στενοχωρημένο και συνεχώς ρωτάει γιατί...

Αισθάνομαι συντετριμμένη, αφού κι εγώ έχω κόκκινα μαλλιά και ξέρω καλά πώς είναι να μεγαλώνεις και να είσαι στόχος των νταήδων. Δεν έχει σταματήσει να με ρωτάει γιατί στον κόσμο δεν αρέσει το χρώμα των μαλλιών του. Με ρώτησε αν μπορούσα να του το αλλάξω, για να αρέσει στον κόσμο. Με ρώτησε αν μπορούσε να γίνει σαν τον αδερφό του, που δεν έχει κόκκινα μαλλιά.»

«Νιώθω την καρδιά μου να ραγίζει κάθε φορά που με ρωτάει. Το αγοράκι μου δείχνει τόσο στεναχωρημένο και θέλω να το κάνω να νιώσει καλύτερα. Ο λόγος που το δημοσιοποιώ είναι γιατί ξέρω ότι οι νταήδες είναι μειονότητα. Θέλω να δείξω στο αγοράκι μου ότι υπάρχει περισσότερο καλό παρά κακό σε αυτόν τον κόσμο.

Υπάρχουν ευγενικοί, τρυφεροί άνθρωποι που δεν κρίνουν και δεν θα τον ξεχωρίσουν από τους άλλους. Σας ζητώ να το κοινοποιήσετε αυτό και να δείξετε στο αγοράκι μου πόσο όμορφο είναι. Θέλω να του δείξω το καλό στον κόσμο με την δύναμη του Facebook. Δεν είναι εντάξει να κάνεις bullying σε κάποιον λόγω του χρώματος των μαλλιών του, ούτε τώρα, ούτε ποτέ. Ευχαριστώ.»

Πώς μπορεί να γίνει κάποιος στόχος των νταήδων λόγω του χρώματος των μαλλιών του; Δείτε πόσο αξιαγάπητος είναι ο Νόα στην φωτογραφία! Ας του δείξουμε ότι ο κόσμος δεν είναι ένα μέρος γεμάτο μίσος. Κοινοποιήστε το μήνυμα της Λόρεν!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share