Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021

Αν δείτε κάτι από αυτά τα σε δωμάτιο ξενοδοχείου φύγετε αμέσως - Εκεί κρύβονται κρυφές κάμερες

Προσοχή!

27 Οκτωβρίου 2021 08:39
Αν δείτε κάτι από αυτά τα σε δωμάτιο ξενοδοχείου φύγετε αμέσως - Εκεί κρύβονται κρυφές κάμερες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το δωμάτιο ενός ξενοδοχείου μπορεί να μην είναι πάντα ασφαλής χώρος και η ιδιωτική σας ζωή να παραβιάζεται χωρίς την θέληση σας. Αν υπάρχει κάποιο από αυτά τα σημάδια, μην τα αγνοήσετε.

Μπορεί να υπάρχουν «κρυφά μάτια», κοινώς κρυφές κάμερες, που να σας παρακολουθούν εν αγνοία σας και να καταγράφουν όλες τις κινήσεις και τις συνομιλίες σας.

Μια παρόμοια περιπέτεια, είχε μια 23χρονη γυναίκα που εντόπισε κρυφή κάμερα σε ένα δωμάτιο στο Oxford Wheatley Travelodge το 2015, ενώ έναν χρόνο αργότερα, το 2016 μια γυναίκα από την Πενσυλβάνια βρήκε μια φωτογραφική μηχανή στο μπάνιο του δωματίου που έμενε με την 11χρονη κόρη της.

Συνεπώς, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ψάχνετε για κάμερες, κυρίως στο μπάνιο, σε δύσκολα σημεία, όπως ο εξαερισμός. Βέβαια μπορεί κάποιος να έχει τοποθετήσει και στο σπίτι σας, χωρίς την συγκατάθεσή σας, σαν αυτόν εδώ τον άνδρα, που το έκανε για να παρακολουθεί την σύντροφό του.

Δείτε τα ύποπτα σημεία στο δωμάτιο ξενοδοχείου στο παρακάτω βίντεο:

Αυτός ο πατέρας άκουγε θορύβους από τη σοφίτα και έβαλε κρυφή κάμερα - Αυτό που είδε θα σας παγώσει

Άκουγε θορύβους από τη σοφίτα και έβαλε κρυφή κάμερα. Τότε βλέπει κάτι τρομακτικό!

Ο άντρας της φωτογραφίας, αποφάσισε να βάλει κρυφή κάμερα στο δωμάτιο, καθώς άκουγε θορύβους από την σοφία.

Όλοι έχει τύχει να ακούσουμε θορύβους μες στην νύχτα από την σοφίτα. Ωστόσο, συνήθως είναι απλά προϊόντα της φαντασίας μας. Μερικές φορές, μας δημιουργείται μεγαλύτερος φόβος, όταν βλέπουμε ταινίες τρόμου, αλλά γρήγορα συνειδητοποιούμε ότι είναι απλά ταινίες. Όμως, για ένα ζευγάρι, δεν ήταν απλά μια ταινία και οι ήχοι δεν ήταν προϊόν της φαντασίας τους. Τελικά ήταν κάτι παραπάνω.

Ένας άντρας και μια γυναίκα, ζουν σε ένα ιστορικό σπίτι με την 10 μηνών κόρη τους. Το σπίτι του ζευγαριού έχει κοινό τοίχο με το διπλανό σπίτι, το οποίο ανακαινιζόταν.

Μια μέρα, καθώς ο άντρας ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι, άρχισε να ακούει θορύβους από την σοφίτα. "Κατάλαβα ότι κάποιος ήταν εκεί πάνω", είπε. Τότε κοίταξε ψηλά και είδε έναν φακό να λάμπει μέσα από τον εξαερισμό του δωματίου του. Οι χειρότερες υποψίες του επιβεβαιώθηκαν!

Είπε στη συνέχεια: "Είδα ένα φως να βγαίνει από εκεί, σαν να έψαχνε μέρος για να μπορέσει να δει". Κάποιος βρισκόταν στο σπίτι τους και παρακολουθούσε τις κινήσεις τους. Ο Jerome αποφάσισε να το ερευνήσει ο ίδιος. Έτσι, έβαλε μια κάμερα ασφαλείας στην σοφίτα.

Μια μέρα αργότερα, είδε τι είχε καταγράψει η κάμερα και παρακολούθησε με τρόμο τον μοναχικό άντρα που ανακαίνιζε το διπλανό σπίτι να μπαίνει στο δωμάτιο ακριβώς πάνω από το υπνοδωμάτιο του. Ήταν τρομακτικό! Ποιος ξέρει τι σκάρωνε. Ίσως έψαχνε ένα μέρος για να κοιμηθεί, ή σχεδίαζε κάτι πιο τρομακτικό.

Άλλο ένα σοκαριστικό βίντεο που κατέγραψε κρυφή κάμερα είναι αυτό εδώ!

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share