Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Γιαγιά κρατούσε ένα μπέργκερ για 24 χρόνια - Όταν το άνοιξε είδε πως...

Αδιανόητο!

25 Οκτωβρίου 2021 15:01
Γιαγιά κρατούσε ένα μπέργκερ για 24 χρόνια - Όταν το άνοιξε είδε πως...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν αυτή η γιαγιά αγόρασε πριν 24 χρόνια ένα μπέργκερ για ένα περίεργο λόγο αποφάσισε να το κρατήσει στην ντουλάπα της. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια γιαγιά γίνεται viral για έναν ασυνήθιστο λόγο, δείτε εδώ μια γιαγιά 102 ετών που συνελήφθη και... χαιρόταν.

Η γιαγιά αυτή 24 χρόνια μετά αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία της και να κάνει ένα... unboxing όπως λένε οι χρήστες του Youtube. Όπως φαίνεται στο βίντεο που η ίδια ανέβασε το μπέργκερ δεν φαίνεται να έχει υποστεί καμία αλλοίωση, ίσα ίσα φαίνεται φρεσκότατο!

Δείτε εδώ το βίντεο της... αποκάλυψης:

Αυτή η 72χρονη γιαγιά σηκώνεται κάθε πρωί και πάει... - Η συνέχεια θα σας σοκάρει

Είσαι όσο νιώθεις λέει ένα ρητό και αυτή η γιαγιά είναι είναι η περίτρανη απόδειξη πως ισχύει με αυτό που κάνει κάθε πρωί.

Η 72χρονη Λόρεν είναι η γυναίκα που θα σε κάνει να πιστέψεις στον εαυτό σου με τη δύναμη που εκείνη δείχνει. Καθημερινά πηγαίνει στο γυμναστήριο και κάνει ακόμη και τις πιο δύσκολες ασκήσεις και μάλιστα δεν δείχνει να κοπιάζει καθόλου. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μοναδική γιαγιά που δεν δείχνει να πτοείται από την ηλικία της, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γιαγιά τράβηξε μια φωτογραφία με έναν νεαρό άντρα.

Η γιαγιά ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής και φροντίζει να μην χάνει ποτέ τις προπονήσεις της καθώς όπως η ίδια λέει, η γυμναστική είναι αυτή που την κάνει να νιώθει ζωντανή.

Δείτε τη στο παρακάτω βίντεο να γυμνάζεται:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share