Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

34χρονος έβγαλε φωτογραφία μεσαιωνικό κάστρο - Έπαθε σοκ όταν είδε στην κάμερα...

Ανατριχιαστικό

25 Οκτωβρίου 2021 09:35
34χρονος έβγαλε φωτογραφία μεσαιωνικό κάστρο - Έπαθε σοκ όταν είδε στην κάμερα...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 34χρονος Βρετανός ισχυρίζεται ότι απαθανάτισε σε φωτογραφία το φάντασμα ενός μικρού κοριτσιού με την κάμερά του, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο μεσαιωνικό κάστρο Σκίπτον στο Γιόρκσαϊρ.

Ο Μάρκ Γουίτακερ είχε πάει ταξίδι στην επαρχία του Γιόρκσαϊρ μαζί με την έγκυο σύζυγό του Αμάντα. Ένα μεσημέρι αποφάσισε να επισκεφθεί μόνος του το κάστρο που χτίστηκε το 1090.

Εκεί, άρχισε να τραβά δεκάδες φωτογραφίες, χωρίς να παρατηρήσει κάτι περίεργο. Ωστόσο, όταν επέστρεψε, αργότερα, στο δωμάτιο και τις μετέφερε στον υπολογιστή του, έμεινε άναυδος. Παράλληλα, κάτι μοναδικό κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός σπιτιού που είχε τοποθετηθεί από τους ιδιοκτήτες στην αυλή που βρίσκεται στο πίσω μέρος της οικίας τους.

34χρονος έβγαλε φωτογραφία μεσαιωνικό κάστρο - Έπαθε σοκ όταν είδε στην κάμερα...

Σε μία από τις φωτογραφίες είχε αποτυπωθεί η φιγούρα ενός μικρού κοριτσιού, το οποίο φορά ένα μακρύ λευκό φόρεμα και καπέλο, ενδυμασία που παραπέμπει στην γεωργιανή εποχή, δηλαδή γύρω στο 1750.

«Πιστεύω πως πρόκειται για φάντασμα, αφού τέτοια ρούχα φορούσαν πριν από 200-300 χρόνια. Επιπλέον, η φιγούρα είναι απόκοσμη. Δεν διακρίνεται ούτε πρόσωπο, ούτε χέρια» είπε ο Γουίτακερ και πρόσθεσε: «Πολλοί θα πιστέψουν ότι πρόκειται για photoshop, ωστόσο δεν έχω καν πρόσβαση στο πρόγραμμα αυτό, δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ…».

Ο Γουίτακερ τράβηξε αυτή τη φωτογραφία το 2014, ωστόσο μόλις τώρα αποφάσισε να την δημοσιοποιήσει. «Μέχρι σήμερα, κάθε φορά που την κοιτάζουμε, μας προκαλεί ανατριχίλα», λέει το ζευγάρι.

Τσέκαραν την κάμερα ασφαλείας στην αυλή τους - «Πάγωσαν» μ' αυτό που είδαν (Video)

Μία απίστευτη ανακάλυψη έκανε μία οικογένεια, όταν θέλησε να τσεκάρει το υλικό που είχε καταγράψει η κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν εκτός του σπιτιού και είχε θέα το πάρκινγκ. Επίσης, ένα ζευγάρι είδε στην κάμερα 3 άνδρες να πλησιάζουν την πόρτα και «πάγωσαν» με τις κινήσεις τους.

Ξαφνικά, έπαθαν σοκ μ' αυτό που είδαν, μια και όπως φαίνεται και στο βίντεο, κοντά στα δέντρα υπάρχει μία «φιγούρα» που κινείται. Μάλιστα, πολλοί χρήστες των social media όταν είδαν το βίντεο που ανέβηκε, υποστήριξαν πως πρόκειται για φάντασμα, ενώ κάποιοι άλλοι τα έριξαν στα φώτα των οχημάτων που περνούσαν.

Δείτε το βίντεο:

Γονείς θεωρούν πως φάντασμα βασανίζει το μωρό τους - Αυτό που κατέγραψε η κάμερα θα σας σοκάρει (Video)

Την άποψή τους πως το μικρό τους μωρό έχει βασανιστεί από φάντασμα εξέφρασαν δύο νεαροί γονείς. Μάλιστα, για να στηρίξουν τις θεωρίες τους μέσω κρυφής κάμερας ανέβασαν βίντεο στα social media, με το οποίο φαίνεται ένα φάντασμα να κινείται μέσα στο δωμάτιο.

Συγκεκριμένα, οι Σάνον Χάιουαρντ, 18 ετών και Ρόμπι Μπίβις, 22 ετών, έβαλαν για πρώτη φορά την μικρή τους κόρη, Σαβάνα, στην κούνια της για να κοιμηθεί το βράδυ. Το μωράκι, που ήταν έξι μηνών έμεινε μόνη της στο δωμάτιο και οι γονείς άρχισαν να προσέχουν το μόνιτορ από την κάμερα που είχαν τοποθετήσει.

Κάποια στιγμή, παρατήρησαν πως η εικόνα από το δωμάτιο διακόπηκε και άμεσα βρέθηκαν στο δωμάτιο για να δουν τι συμβαίνει. Μόλις μπήκαν μέσα διαπίστωσαν πως το δωμάτιο ήταν κρύο, παρά το γεγονός πως το καλοριφέρ ήταν ανοικτό.

Όταν κοίταξαν το υλικό που είχε καταγράψει η κάμερα, είδαν μία λευκή μάζα να κινείται μέσα στο δωμάτιο, να πλησιάζει στην άκρη της κούνιας του μωρού, το οποίο λίγο αργότερα άρχισε να κινείται. Ενώ, απίστευτες εικόνες κατόρθωσε να καταγράψει με την κάμερά του φωτογράφος από την Αυστραλία, ο οποίος φημίζεται για τις επιτυχίες του.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share