Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο! Μετά από 19 αποβολές, έφερε στον κόσμο ένα μωρό 6,350 κιλά

Τι δηλώνει η ίδια

23 Οκτωβρίου 2021 16:59
Απίστευτο! Μετά από 19 αποβολές, έφερε στον κόσμο ένα μωρό 6,350 κιλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τις τελευταίες εβδομάδες η Cary και ο Τim Patonai, που έγιναν για τρίτη φορά γονείς στις 4 Οκτωβρίου. Ο γιος τους, Finnley, γεννήθηκε 6,350 κιλά σύμφωνα με το Today, δηλαδή σχεδόν το διπλάσιο βάρος που έχει κατά μέσο όρο ένα νεογέννητο.

Αν και οι μεγαλύτεροι γιοι της είχαν γεννηθεί μεγαλόσωμοι, πάνω από 3,5 κιλά ο πρώτος και σχεδόν 5 κιλά ο δεύτερος, η Cary δεν περίμενε ότι αυτή τη φορά θα έσπαγε ένα νέο ρεκόρ. Ενώ δεύτερη γέννα στην ελληνική showbiz μετά την Κατερίνα Στικούδη: Έγιναν και αυτοί για πρώτη φορά γονείς!

Τρία παιδιά - 19 αποβολές

Αυτός όμως δεν είναι ο μόνος λόγος που η ιστορία της Cary και του Τim κάνει τις τελευταίες μέρες το γύρο του διαδικτύου. Η 36χρονη μητέρα έχει βιώσει 19 αποβολές, τις 17 πριν τη γέννηση του δεύτερου γιου της και τις 3 πριν από την τελευταία της εγκυμοσύνη.

«Οι δύο από τις αποβολές ήταν ζευγάρια διδύμων» είπε η Cary σε συνέντευξή της στο Today. «Οι αποβολές ήταν τραυματικές για όλη την οικογένεια και ιδιαίτερα για τον μεγαλύτερο γιο μας. Κάθε απώλεια τον πλήγωνε» συμπληρώνει.

Μετά τον πόνο της απώλειας, η γέννηση του μικρού Finnley έκανε τους πάντες τρισευτυχισμένους. «Η οικογένειά μας έχει πλέον ολοκληρωθεί» είπε η Cary. «Είναι απλά τέλειος».

Τη γέννηση του μεγαλόσωμου μωρού γιόρτασαν στο μαιευτήριο και οι γιατροί και οι νοσοκόμες.

«Ο γυναικολόγος που μου έκανε την καισαρική, στην 27ετή πορεία το μου είπε ότι δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο» δήλωσε η νέα μαμά. «Ο γιατρός και μια από τις νοσοκόμες έβγαζαν μαζί μας selfies. Ζήτησαν φυσικά την άδειά μας, αλλά ήταν τόσο ενθουσιασμένοι» πρόσθεσε η 36χρονη σε συνέντευξή της στο KNXV.

Απίστευτο! Μετά από 19 αποβολές, έφερε στον κόσμο έναν γιο 6,350 κιλά

Πατέρας τραβάει με την κάμερα το μωράκι του ενώ συζητάει με τον σκύλο - Θα «λιώσετε» (vid)

Δεν υπάρχει τίποτα πιο γλυκό από ένα μωρό με έναν σκύλο και αυτό το υλικό από το βίντεο που τράβηξε ο πατέρας με την κάμερα είναι η απόδειξη. Ενώ, δείτε την αντίδραση ενός σκύλου όταν οι γονείς έφεραν το μωρό στο σπίτι.

Δείτε τον Wicket, τον σκύλο, να συζητά σοβαρά με την μικρή Sophie. Οι γονείς της πιστεύουν ότι έχει φυσικό ταλέντο στο να επικοινωνεί με σκύλους και βλέποντας το βίντεο, μάλλον θα συμφωνήσουμε και εμείς. Η Sophie μπουσουλάει πάνω στο χαλί και έχει πολλά να πει στον καλύτερο της φίλο.

Το καλύτερο κομμάτι είναι, όμως, ότι και ο Wicket της απαντάει! Η κουβέντα τους είναι πραγματικά ανεκτίμητη!

Δείτε την και μόνοι σας στο βίντεο:

Σκύλος και μωρό κοιμούνται μαζί, όμως ένα πρωί η συμπεριφορά τους ήταν παράξενη - Σοκάρει το υλικό από την κάμερα...

Ο σκύλος της οικογένειας ήθελε να κοιμάται κοντά στο μωρό κάθε βράδυ. Όμως, κάθε πρωί που ξυπνούσαν μαζί, η συμπεριφορά τους ήταν κάπως παράξενη. Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να εγκαταστήσουν μια κάμερα παρακολούθησης για να καταγράψουν τις νυχτερινές περιπέτειες σκύλου και μωρού.

Όταν όμως είδαν το υλικό, το θέαμα ήταν εντελώς απρόσμενο. Έχετε περιέργεια να δείτε το βίντεο; Τότε ρίξτε μια γρήγορη ματιά. Ενώ, ένας σκύλος δάγκωσε την 17 μηνών κόρη της και την πέταξε μακριά. Μόλις, όμως κατάλαβε γιατί το είχε κάνει «πάγωσε»!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share