Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022

33χρονος άφησε έγκυο την ερωμένη του - Εννιά μήνες αργότερα έλαβε μια περίεργη κάρτα

Σοκαριστική ιστορία

23 Οκτωβρίου 2021 10:01
33χρονος άφησε έγκυο την ερωμένη του - Εννιά μήνες αργότερα έλαβε μια περίεργη κάρτα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάποτε, ένας 33χρονος παντρεμένος άνδρας είχε ερωμένη μια Ιταλίδα. Η παράνομη σχέση τους διαρκούσε για πάρα πολλά χρόνια ώσπου... η κοπέλα έμεινε έγκυος. Επίσης, σοκάρει η ιστορία μίας 35χρονης καθώς όταν πήγε στο νοσοκομείο νόμιζαν πως είναι έγκυος. Δυστυχώς όμως τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά!

Ο άντρας αισθάνθηκε ότι αυτό το γεγονός θα αμαυρώσει την υπόληψή του και ότι θα καταστρέψει τον γάμο του. Έτσι μίλησε στην ερωμένη του και της ζήτησε να επιστρέψει στην πατρίδα της για να γεννήσει εκεί το παιδί τους. Για να το κρατήσει μυστικό από όλους, της υποσχέθηκε ότι μόλις φέρει στον κόσμο το παιδί τους, θα της στείλει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Της υποσχέθηκε επίσης ότι θα συνεχίσει να της στέλνει χρήματα, μέχρι το παιδί να γίνει δεκαοχτώ ετών.

Η κοπέλα συμφώνησε και τον ρώτησε πως θα τον ειδοποιήσει ότι μόλις γέννησε. Για να παραμείνει μυστικό, εκείνος της ζήτησε να του στείλει μια κάρτα στην οποία θα γράφει τη λέξη «μακαρόνια».

Το παράνομο ζευγάρι έζησε μερικές εβδομάδες ακόμη μαζί και στη συνέχεια η κοπέλα έφυγε για την Ιταλί

Οι μήνες πέρασαν…

Ένα βράδυ, όταν ο άντρας επέστρεψε στο σπίτι του από τη δουλειά, είδε την γυναίκα του να τον περιμένει στην πόρτα. Είχε ένα έκπληκτο βλέμμα στο πρόσωπό της.

«Αγάπη μου», του είπε, «Ήρθε με το ταχυδρομείο σήμερα μια πολύ περίεργη κάρτα από την Ιταλία». «Σοβαρά; Που είναι; Μπορείς να μου τη φέρεις για να τη δω;»

33χρονος άφησε έγκυο την ερωμένη του

Η σύζυγός του έφερε την κάρτα και παρακολουθούσε την αντίδρασή του όσο τη διάβαζε.

Στην αρχή ήταν σιωπηλός. Έπειτα χλόμιασε και στη συνέχεια λιποθύμησε. Η σύζυγός του τον βοήθησε να κάτσει και του έφερε λίγο νερό. Η κάρτα είχε πέσει στο πάτωμα.

Το μόνο που έγραφε ήταν: «Μακαρόνια, μακαρόνια, μακαρόνια, μακαρόνια, μακαρόνια. Τρεις μερίδες με κεφτεδάκια, δύο μερίδες χωρίς κεφτεδάκια. Σε παρακαλώ στείλε μου περισσότερη σάλτσα…»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share