Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022

Η φωτογραφία αυτής της μητέρας σόκαρε το Facebook και την κατέβασαν από παντού! Μόλις δείτε το λόγο θα πάθετε πλάκα

Απίστευτο και όμως αληθινό!

21 Οκτωβρίου 2021 13:56
Η φωτογραφία αυτής της μητέρας σόκαρε το Facebook και την κατέβασαν από παντού! Μόλις δείτε το λόγο θα πάθετε πλάκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια μητέρα αντιμετωπίζει πιθανή οριστική απαγόρευση πρόσβασης από το Facebook μετά από δημοσίευση φωτογραφίας της κόρης της στη παραλία. Η Jill White, φωτογράφος από τη Βόρεια Καρολίνα, αποφάσισε να αναπαραστήσει τη διάσημη διαφήμιση της Coppertone του 1953 με την κόρη της στη παραλία.

Στην πρωτότυπη διαφήμιση της Coppertone, ένα σκυλάκι τραβάει το κάτω μέρος από το μαγιό του μικρού κοριτσιού, εκθέτοντας το ποπό του παιδιού. Στην αναπαράσταση της White, η δίχρονη κόρη της και μια φίλη της ποζάρουν για τη φωτογραφία. Η φίλη της κόρης της τραβάει προς τα κάτω το μαγιό του κοριτσιού.

«Δημοσίευσα τη φωτογραφία στη σελίδα της Coppertone στο Facebook,» δήλωσε η White σε συνέντευξή της. «Θεωρήσαμε ότι θα είναι χαριτωμένο, εξαιτίας της παλιάς διαφήμισης της Coppertone και η γραμμή του μαυρίσματος φαινόταν η ίδια.» Το Facebook όμως δεν θεώρησε τη φωτογραφία χαριτωμένη ή κατάλληλη, όταν έγινε από κάποιον χρήστη αναφορά.

Στη White δόθηκε η επιλογή να διαγράψει τη φωτογραφία, να αλλάξει τις ρυθμίσεις ιδιωτικότητας ή να το αγνοήσει. «Ε λοιπόν εγώ το αγνόησα,» αναφέρει η White. «Δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα εμπίπτει στα κριτήρια της γύμνιας ή της πορνογραφίας και αν διαβάζετε τους όρους χρήσης στις ρυθμίσεις, πουθενά δεν δηλώνεται ότι θα μπορούσε να θεωρηθεί κάτι τέτοιο.» Παράλληλα δείτε άλλο ένα απίστευτο περιστατικό με μια κοπέλα που την έδιωξαν λόγω της εμφάνισής της από το εστιατόριο, η φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook.

Η φωτογραφία αυτής της μητέρας σόκαρε το Facebook και την κατέβασαν από παντού! Μόλις δείτε το λόγο θα πάθετε πλάκα

24ωρη απαγόρευση πρόσβασης στο λογαριασμό της στο Facebook

Το Facebook αποκρίθηκε με 24ωρη απαγόρευση πρόσβασης στο λογαριασμό της White. Δεν μπορούσε να κάνει δημοσιεύσεις από το προσωπικό της προφίλ ή την σελίδα που διατηρεί για λογαριασμό της εταιρείας της. Το Facebook ισχυρίζεται ότι «μπορεί να αφαιρέσει περιεχόμενο που παραβιάζει τη Δήλωση Δικαιωμάτων και Ευθυνών. Αν μία δημοσίευση παραβιάζει τους όρους χρήσης, ο χρήστης μπορεί να λάβει μια προειδοποίηση ή ο λογαριασμός του απενεργοποιηθεί, ανάλογα με το πόσο σοβαρή είναι η παράβαση.»

Όταν η White απέκτησε πάλι πρόσβαση στο λογαριασμό, δημοσίευσε μια επεξεργασμένη έκδοση της φωτογραφίας. «Δημοσίευσα μια άλλη φωτογραφία, αυτή τη φορά με ένα μεγάλο emoji στη περιοχή του μαγιό,» αναφέρει η White. «Τώρα επανεξετάζεται ξανά για γύμνια και πορνογραφία.» Αν το Facebook θεωρήσει την επεξεργασμένη φωτογραφία ακατάλληλη, η White θα μπορούσε να αντιμετωπίσει απαγόρευση πρόσβασης για πάντα, αναφέρει το NBC News.

Η White πιστεύει ότι καμία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε δεν μπορούν να θεωρηθούν ως πορνογραφικές. «Μισώ τη πορνογραφία και οτιδήποτε έχει σχέση με αυτό. Ποτέ δε θα δημοσίευα μια πορνογραφική φωτογραφία,» δηλώνει ρητά η White. To Facebook ισχυρίζεται ότι η αρχική φωτογραφία δεν αφαιρέθηκε επειδή θεωρήθηκε πορνογραφική, αλλά επειδή έδειχνε τα γυμνά οπίσθια της κόρης της, μία παράβαση της πολιτικής του Facebook.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share